Libnet.ro
UNICEF

06:30

Topul celor mai fericite tari din lume, potrivit ONU: Norvegia a fost detronata. Ce loc ocupa Romania si Moldova

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai fericite tari din lume, potrivit ONU: Norvegia a fost detronata. Ce loc ocupa Romania si Moldova

Norvegia nu mai este cea mai fericita tara din lume, fiind detronata in Raportul Mondial al Fericirii 2018, care prezinta un top alcatuit din 156 de state. Romania se numara printre primele 100. continuă pe Adevărul

Romania urca 5 locuri in clasamentul celor mai fericite tari, pana pe locul 52 / Cea mai fericita tara din lume - Finlanda

Romania a urcat cinci locuri in clasamentul celor mai fericite tari din lume, clasandu-se pe locul 52 dintr-un total de 156 tari, potrivit unui raport al ONU prezentat miercuri in Vatican.

Cea mai SEXY arbitra din lume! IMAGINI interzise cardiacilor (GALERIE FOTO)

O tanara de 21 de ani rupe inimile fotbalistilor datorita aspectului fizic pentru care a primit din partea multor fani titlul de cea mai sexy arbitra de fotbal din lume. Cea mai SEXY arbitra din lume! IMAGINI.

Cel mai inalt hotel din lume, inaugurat recent in Dubai

Emiratul Dubai a inaugurat, in luna februarie, cel mai inalt hotel din lume - Gevora -, a carui inaltime atinge 356 de metri. Gevora Hotel a doborat cu un metru precedentul record in domeniu, care apartinea hotelului invecinat JW Marriott Marquis, ce tine de lantul hotelier Marriott.

Care sunt cei mai fericiti oameni din lume. Pe ce loc se plaseaza Romania

Romania a urcat cinci locuri in clasamentul celor mai fericite tari din lume, arata cel mai recent raport al Organizatiei Natiunilor Unite. Potrivit topului, cei mai fericiti din lume sunt finlandezii, urmati de norvegieni si de danezi.

TOPUL celor mai bune masini de oras in 2018 (FOTO)

Masinile de oras sunt din ce in ce mai cautate. Consuma putin, sunt bine echipate si usor de manevrat. Potrivit unui top al specialistilor, lista celor mai bune masini de oras din 2018.

ZIUA PI. Surpriza anuntata de una dintre cele mai mari universitati din lume de ZIUA PI

Din 2009, Camera Reprezentantilor din Statele Unite a declarat ziua de 14 martie ca Ziua Pi, zi de omagiere nationala a constantei matematice pi; pi) ale carei prime trei cifre sunt 3,14 Pi =.

Topul celor mai norocoase zodii. Cine sunt rasfatatii zodiacului

Incercurile astrologicesecredecaSagetatoruleste celmainorocos semndintretoate pentrucaeste patronat.

Doliu in handbalul romanesc: O fosta jucatoare a celor mai mari cluburi din Romania a murit la doar 32 de ani (FOTO)

Handbalul romanesc este in doliu! Alexandra Roua, fosta handbalista de la Oltchim Rm. Valcea, Muresul Tg. Mures si HCM Baia Mare, a murit la doar 32 de ani dupa o lupta cu o boala necrutatoare. Aceasta.

Uber lanseaza un nou serviciu la noi in tara: Romania este una dintre cele mai importante tari din UE pentru Uber

Uber nu neglijeaza Romania si va lansa la noi in tara unul dintre cele mai populare servicii ale sale la nivel mondial.

Un betiv ratacit pe drumuri de munte, imaginea Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume: Ce alte gafe s-au mai comis la Berlin (FOTO)

Targul de turism de la Berlin, cel mai mare de acest fel din lume la care au participat 10. 000 de oameni, a reprezentat o noua ocazie in care Romania s-a facut de ras prin gafe si decizii complet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )