Libnet.ro
UNICEF

11:00

Clasamentul WTA e oficial: cate puncte are Simona Halep in urma lui Wozniaci si cum arata Top 10

Adevărul Adevărul,
Clasamentul WTA e oficial: cate puncte are Simona Halep in urma lui Wozniaci si cum arata Top 10

WTA a dat publicitatii noul clasament: Caroline Wozniacki revine pe primul loc WTA, pe care l-a mai ocupat 67 de saptamani in perioada 2010-2012 . continuă pe Adevărul

Clasamentul WTA e oficial: cate puncte are Simona Halep in urma lui Wozniacki si cum arata Top 10

WTA a dat publicitatii noul clasament: Caroline Wozniacki revine pe primul loc WTA, pe care l-a mai ocupat 67 de saptamani in perioada 2010-2012 .

Simona Halep a coborat pe locul doi, in clasamentul WTA

Simona Halep a coborat pe locul doi in clasamentul WTA, dat publicitatii, luni, dupa Australian Open. Halep a fost 16 saptamani lider WTA si, dupa finala pierduta la Melbourne, in fata Carolinei Wozniacki, daneza a revenit dupa sase ani pe locul I WTA.

Oferta de ULTIMA ORA pentru Simona Halep. CE SUMA i-ar oferi un mare producator de echipament sportiv

Simona Halep, numarul unu mondial in clasamentul WTA, a reusit performanta de a se califica in finala primului turneu de Grand Slam al anului. Toata lumea a comentat insa faptul ca sportiva.

Australian Open Simona Halep vs Caroline Wozniacki: Finala sanselor ratate - Pentru cine va fi cu noroc a treia oara?

Simona Halep si Caroline Wozniacki vor juca sambata cu toate cartile pe masa: primul Grand Slam din cariera si locul intai in clasamentul WTA. Va fi finala majora cu numarul trei pentru ambele jucatoare, primele doua fiind pierdute Simona la Roland Garros: 2014 si 2017, Caro la US Open: 2009 si 2014). Pentru cine va fi cu noroc a treia oara? Disputa de pe Rod Laver Arena va avea loc pe 27 ianuarie, de la ora 10:30 ora Romaniei): va fi in direct pe Eurosport si LIVE Text pe HotNews. ro.

VIDEO Blestemul finalelor: Simona Halep, invinsa dramatic in ultimul act de la Australian Open de Caroline Wozniacki 6-7(2), 6-3, 4-6

La 4-3 pentru Simona in decisiv, Wozniacki a cerut un time-out medical. A fost, pana la urma, momentul de la care a plecat renasterea danezei. Caroline a fost mai proaspata din punct de vedere fizic, a dus defensiva la rang de arta, iar decisivul l-a castigat cu 6-4 dupa o finala cu o presiune greu de suportat in multe momente, care a durat doua ore si 49 de minute: 7-62), 3-6, 6-4). Nu am reusit nici a treia oara, dar poate a patra oara va fi cu noroc - Simona Halep, la capatul unei finale in care a luptat eroic. Caroline Wozniacki a castigat Australian Open si va fi, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA. Stiu ca e un moment foarte greu pentru tine, Simona, imi pare rau - Caroline Wozniacki. Marturia inclestarii si a echilibrului: Simona a castigat 108 puncte, iar adversara 110.

LIVETEXT Marea finala de la Australian Open: Simona Halep versus Caroline Wozniacki. Se intra in set decisiv, romanca are dureri mari la piciorul stang

Finala Australian Open, intre Simona Halep, locul I WTA, si Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a inceput, pe arena Rod Laver de la Melbourne Park, cu daneza la serviciu. La Melbourne, temperatura este ridicata, 32 de grade Celsius. Castigatoarea pleaca acasa cu trofeul si confisca locul unu WTA.

Cum este umilita Simona Halep inainte de finala de la Australian Open

Jurnalistii de la El Pais au luat-o peste picior pe Simona, cand au aflat ca liderul WTA nu are un sponsor tehnic: Simona Halep, cea care isi cumpara imbracamintea de pe Internet pentru c?.

Cum este umilita Simona Halep inainte de finala de la Australian Open

Jurnalistii de la El Pais au luat-o peste picior pe Simona, cand au aflat ca liderul WTA nu are un sponsor tehnic: Simona Halep, cea care isi cumpara imbracamintea de pe Internet pentru c?.

El Pais critica modul in care Simona Halep isi alege echipamentul: Este normal ca numarul 1 mondial din tenis sau orice alt sport sa se imbrace de pe internet pentru ca nu poate incheia un contract de sponsorizare?

Simona Halep 1 WTA) va juca pentru prima data in cariera finala Asutralian Open, unde se va duela cu daneza Caroline Wozniacki, insa echipamentul in care a evoluat la Melbourne pare sa starneasca mai mult interes. Cotidianul spaniol El Pais a publicat un articol in care critica faptul ca liderul mondial din tenisul feminin nu are un sponsor tehnic si a ales sa-si achizitioneze echipamentul de pe Internet. Este normal ca numarul 1 mondial din tenis sau orice alt sport sa se imbrace de pe internet pentru ca nu poate incheia un contract de sponsorizare?, se intreaba jurnalistii spanioli.

WTA: Simona Halep a coborat pe locul 2 - Caroline Wozniacki, noul lider mondial

Invinsa dramatic in finala de la Australian Open, Simona Halep a cedat locul intai din ierarhia WTA dupa 16 saptamani consecutive), noul lider mondial fiind, incepand de luni, Caroline Wozniacki. Daneza a revenit pe aceasta pozitie dupa o pauza de sase ani. Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )