Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Blestemul finalelor: Simona Halep, invinsa dramatic in ultimul act de la Australian Open de Caroline Wozniacki 6-7(2), 6-3, 4-6

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Blestemul finalelor: Simona Halep, invinsa dramatic in ultimul act de la Australian Open de Caroline Wozniacki 6-7(2), 6-3, 4-6

La 4-3 pentru Simona in decisiv, Wozniacki a cerut un time-out medical. A fost, pana la urma, momentul de la care a plecat renasterea danezei. Caroline a fost mai proaspata din punct de vedere fizic, a dus defensiva la rang de arta, iar decisivul l-a castigat cu 6-4 dupa o finala cu o presiune greu de suportat in multe momente, care a durat doua ore si 49 de minute: 7-62), 3-6, 6-4). Nu am reusit nici a treia oara, dar poate a patra oara va fi cu noroc - Simona Halep, la capatul unei finale in care a luptat eroic. Caroline Wozniacki a castigat Australian Open si va fi, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA. Stiu ca e un moment foarte greu pentru tine, Simona, imi pare rau - Caroline Wozniacki. Marturia inclestarii si a echilibrului: Simona a castigat 108 puncte, iar adversara 110. continuă pe Hotnews

Blestemul finalelor: Simona Halep, invinsa dramatic in ultimul act de la Australian Open de Caroline Wozniacki 6-7(2), 6-3, 4-6

La 4-3 pentru Simona in decisiv, Wozniacki a cerut un time-out medical. A fost, pana la urma, momentul de la care a plecat renasterea danezei. Caroline a fost mai proaspata din punct de vedere fizic, a dus defensiva la rang de arta, iar decisivul l-a castigat cu 6-4 dupa o finala cu o presiune greu de suportat in multe momente, care a durat doua ore si 49 de minute: 7-62), 2-6, 6-4). Nu am reusit nici a treia oara, dar poate a patra oara va fi cu noroc - Simona Halep, la capatul unei finale in care a luptat eroic. Caroline Wozniacki a castigat Australian Open si va fi, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA. Stiu ca e un moment foarte greu pentru tine, Simona, imi pare rau - Caroline Wozniacki. Se actualizeaza.

Simona Halep, invinsa in finala turneului Australian Open

Set decisiv intre Simona Halep si Caroline Wozniacki in finala Australian Open. Daneza s-a impus in primul set la tie-break, 7-6 7-2), insa Simona a luptat din greu in setul secund si.

VIDEO Ceremonie sfasietoare! Simona Halep: Nu e usor sa vorbesc acum. Sunt trista, poate a patra oara va fi cu noroc

Simona Halep si Caroline Wozniacki au fost felicitate pentru una dintre cele mai frumoase finale de la Australian Open.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

EUROSPORT va transmite LIVE VIDEO meciul dintre SIMONA HALEP si KAROLINA PLISKOVA de la AUSTRALIAN OPEN. Partida este ONLINE STREAM si pe EUROSPORT PLAYER, de la ora 06:00. Simona Halep o va infrunta pe Karolina.

VIDEO Cum a incasat Simona Halep o bataie strasnica la ultima confruntare cu daneza Caroline Wozniacki si ce explicatii a avut ea pentru infrangerea din 2017

Simona Halep va juca maine dimineata, de la ora 10. 30, finala turneului de la Melbourne, cu daneza Caroline Wozniacki.

VIDEO Rezumatul meciului dramatic Simona Halep - Angelique Kerber: lovituri ucigatoare ale romancei

Simona Halep a castigat joi meciul dramatic contra lui Angelique Kerber din semifinalele Australian Open dupa o adevarat batalie a nervilor 6-3, 4-6, 9-7). Agresivitatea Simonei a fost totala, romanca dictand ritmul partidei cu 50 de lovituri direct castigatoare si tot atatea erori nefortate - multe venite la capatul unor atacuri dezlantuite.

VIDEO Simona Halep, primele declaratii dupa finala pierduta dramatic la Australian Open

Simona Halep a declarat dupa finala pierduta dramatic, sambata, la turneul Australian Open ca va lup.

Simona Halep a fost invinsa de Caroline Wozniacki in finala de la Australian Open: Romanca a pierdut din nou sansa de a castiga primul turneu de Mare Slem din cariera (VIDEO)

Simona Halep a pierdut din nou sansa de a castiga primul turneu de Mare Slem din cariera. Romanca a fost invinsa sambata de daneza Caroline Wozniacki in finala de la Australian Open,.

Caroline Wozniacki a invins-o pe Simona Halep in finala Australian Open - VIDEO si FOTO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa cu 7-6 2),3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, numarul 2 WTA, sambata, la Melbourne, in finala turneului.

VIDEO Ultimul punct al partidei dintre Simona Halep si Angelique Kerber si reactia comentatorilor germani

Simona Halep va juca sambata a treia sa finala de Grand Slam, dupa ce a reusit sa o invinga pe Angelique Kerber la capatul unui meci epuizant.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )