Libnet.ro
UNICEF

10:00

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a treia saptamana; Irina Begu, salt de 12 pozitii

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a treia saptamana; Irina Begu, salt de 12 pozitii

Simona Halep care va debuta luni la Turneul Campioanelor) se afla pentru a treia saptamana consecutiva pe locul intai in ierarhia WTA, cu 5675 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Romania are cinci sportive in TOP 100: Halep 1), Cirstea 37), Begu 44), Buzarnescu 87) si Niculescu 100). continuă pe Hotnews

INFOGRAFIE Opt tenismene pe un loc: azi e tragerea la sorti a Turneului Campioanelor! Simona Halep e favorita

Cele mai bune opt tensimene ale anului joaca incepand de duminica la Turneul Campioanelor de la Singapore. Simona Halep lupta pentru trofeu si pentru a-si pastra prima pozitie WTA.

S-a anuntat programul meciurilor de la Turneul Campioanelor. Cand debuteaza Simona Halep la Singapore

Simona Halep participa pentru a patra oara consecutiv la Turneul Campioanelor, fiind singura jucatoare calificata anul acesta la Singapore aflata in aceasta situatie.

Simona Halep a explicat, la Singapore, ce inseamna pentru ea statutul de lider mondial WTA

Tenismena Simona Halep a explicat intr-o conferinta de presa la Singapore, acolo unde se disputa Turneul Campioanelor, ce inseamna pentru ea statutul de lider mondial si cum s-a schimbat dupa asta.

Simona Halep, inainte de Turneul Campioanelor: Oricine poate termina pe primul loc in acest an. Nimeni nu mai domina asa cum a facut-o Serena Williams

Aflata pentru al patrulea an consecutiv la Turneul Campioanelor 22-29 octombrie), Simona Halep a explicat, intr-o conferinta de presa, ce inseamna sa inceapa competitia de la Singapore din postura de lider mondial si cat este de important sa se mentina pe aceasta pozitie. Simona a mai vorbit despre meciul cu Jelena Ostapenko din cadrul turneului de la Beijing cand a devenit numarul 1 WTA), dar si despre prima adversara de la Turneul Campioanelor, Caroline Garcia.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 6-2/ Prima victorie in calitate de lider mondial - Dezlantuita

Simona Halep a pasit adanc si sigur in prima disputa de la Turneul Campioanelor, jucatoarea noastra obtinand o victorie fara dubii impotriva Carolinei Garcia Franta - favorita numarul opt), scor 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute. Halep a trecut cu brio primul test in calitate de lider mondial, nivelul de joc fiind unul ridicat: trebuie evidentiata calitatea serviciului al doilea a castigat 72% din puncte cu aceasta lovitura). Se actualizeaza.

VIDEO Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 6-2/ Prima victorie in calitate de lider mondial - Dezlantuita

Simona Halep a pasit adanc si sigur in prima disputa de la Turneul Campioanelor, jucatoarea noastra obtinand o victorie fara dubii impotriva Carolinei Garcia Franta - favorita numarul opt), scor 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute. Halep a trecut cu brio primul test in calitate de lider mondial, nivelul de joc fiind unul ridicat: trebuie evidentiata calitatea serviciului al doilea a castigat 72% din puncte cu aceasta lovitura).

Are statuie, la propriu! Cine a realizat prima sculptura cu Simona Halep si unde poate fi vazuta aceasta

Simona Halep este prima jucatoare de tenis din Romania, care ocupa locul 1 in clasamentul mondial feminin de simplu.

WTA Singapore. La ce ora joaca Simona Halep in Turneul Campioanelor

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor, alaturi de Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina), Venus Williams SUA), Caroline Wozniacki Danemarca), Jelena Ostapenko.

Simona Halep: Nu stiu care sunt variantele pentru a-mi pastra locul I. Nu mai fac asta dupa ce am patit in vara

Simona Halep a declarat, luni, dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei franceze Caroline Garcia, ca nu stie care sunt variantele pentru a ramane pe locul I WTA dupa turneul de la Singapore.

Simona Halep, afirmatie surprinzatoare: Nu mai fac asta dupa ce am patit in vara!

Simona Halep a declarat, luni, dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei franceze Caroline Garcia, ca nu stie care sunt variantele pentru a ramane pe locul I WTA dupa turneul de la.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )