Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe 5, dupa ce a devansat-o pe Bianca Andreescu

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe 5, dupa ce a devansat-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a urcat o pozitie in clasamentul WTA, ea aflandu-se acum pe locul 5 cu 4907 puncte acumulate). Simona a depasit-o pe Bianca Andreescu 4835 puncte). Lider se mentine Ashleigh Barty, australianca fiind urmata de Karolina Pliskova si Elina Svitolina. continuă pe Hotnews

Simona Halep, reactie dupa ce s-a calificat la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Ce anunt a facut

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dar victoria din primul act al competitiei i-a adus calificarea la turneul Campioanelor si a urcat-o pe locul 5 in clasamentul WTA. Campioana de la Wimbledon este a treia jucatoare de tenis care s-a calificat la Shenzhen. Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor Doar .

Simona Halep, surpriza! Pe ce loc este romanca, dupa eliminarea de la Beijing. A depasit-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dupa 2-6, 3-6 cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, dar a urcat o pozitie in clasamentul WTA si a depasit-o pe Bianca Andreescu. Campioana de la Wimbledon se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 4. 907 puncte. Constanteanca a obtinut calificarea la Turneul Campioanelor, unde isi .

Simona Halep a urcat o pozitie in ierarhia WTA

Simona Halep a urcat de pe locul 6 pe locul 5, cu 4. 907 puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii .

Noul clasament WTA. Pe ce loc a urcat Simona Halep

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat un loc in clasamentul WTA, in ciuda abandonului in turul al treilea de la Wuhan, ocupand saptamana aceasta pozitia a 5-a, dupa ce a facut rocada cu.

Chiar si invinsa, a castigat o suma fabuloasa! Cati bani a luat Simona Halep dupa turneul de la Beijing

Simona Halep a fost invinsa in turul 2 la Beijing si a fost eliminata din turneu, dar a primit doar vesti bune. A urcat o pozitie in clasamentul WTA, s-a calificat la Turneul Campioanelor si va beneficia de un bonus important, in functie de locul pe care termina anul 2019. Simona Halep s-a umplut de .

Simona Halep si Bianca Andreescu s-au calificat la Turneul Campioanelor

Romanca Simona Halep s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor, care reuneste cele mai bune opt jucatoare de tenis ale anului, in timp ce sportiva canadiana de origine romana Bianca An.

FOTO Cum s-au imbracat Simona Halep si Bianca Andreescu la o petrecere din cadrul turneului de la Beijing: sportivele au avut tinute total opuse

Jucatoarele de tenis Simona Halep 28 de ani) si Bianca Andreescu 19 ani) au participat la o petrecere organizata in cadrul turneului Premier Mandatory din Beijing, unde au purtat tinute ce apartin unor stiluri total opuse.

WTA Beijing: Simona Halep vs Ekaterina Alexandrova 2-6, 3-6 Halep, eliminata in turul doi - Bariera fizica

Nu trebuie sa fii mare expert in tenis pentru a putea observa rigiditatea unui sportiv care in mod normal se intinde pana unde este nevoie pentru a returna o minge. Simona Halep a parut departe de o forma fizica care sa-i permita sa evolueze la cel mai inalt nivel, decizia de a juca totusi pana la capat meciul cu Ekaterina Alexandrova fiind una cel putin discutabila. Halep a parasit China Open in turul doi, dupa ce a adunat doar cinci game-uri intr-o partida care a durat o ora si patru minute 6-2, 6-3).

Simona Halep, victorie la pas cu Rebeca Peterson, in primul tur de la WTA Beijing. Desi a cedat doar doua seturi, spotriva noastra a intrat in conflict cu loja sa de mai multe ori (VIDEO)

Simona Halep, a sasea tenismena a lumii, a defilat in primul tur de la WTA Beijing, invingand-o pe suedeza Rebeca Peterson 53 WTA) in minimum de seturi, scor 6-1 6-1. Simona a impresionat in primul set.

WTA Beijing: Partida Simona Halep vs Rebecca Peterson se va disputa duminica, de la ora 09:00

Simona Halep 6 WTA) va debuta duminica la turneul Premier Mandatory de la Beijing. Romanca o infrunta in primul tur pe suedeza Rebecca Peterson 53 WTA), venita din calificari. Confruntarea are loc de la ora 09:00 ora Romaniei) si poate fi urmarita in direct la Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )