Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, surpriza! Pe ce loc este romanca, dupa eliminarea de la Beijing. A depasit-o pe Bianca Andreescu

Playtech Playtech,
Simona Halep, surpriza! Pe ce loc este romanca, dupa eliminarea de la Beijing. A depasit-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dupa 2-6, 3-6 cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, dar a urcat o pozitie in clasamentul WTA si a depasit-o pe Bianca Andreescu. Campioana de la Wimbledon se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 4. 907 puncte. Constanteanca a obtinut calificarea la Turneul Campioanelor, unde isi . continuă pe Playtech

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe 5, dupa ce a devansat-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a urcat o pozitie in clasamentul WTA, ea aflandu-se acum pe locul 5 cu 4907 puncte acumulate). Simona a depasit-o pe Bianca Andreescu 4835 puncte). Lider se mentine Ashleigh Barty, australianca fiind urmata de Karolina Pliskova si Elina Svitolina.

Simona Halep, mesaj ingrijorator dupa eliminarea de la Beijing

Jucatoarea Simona Halep a parasit Openul Chinei in faza turului secund, infrangere pe care o pune pe seama accidentarii de la Wuhan.

Simona Halep, calificata pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor

Simona Halep 6 WTA) s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor. Cu 4. 907 puncte acumulate, romanca este a treia jucatoare care obtine biletele pentru competitia de la Shenzhen, dupa Ashleigh Barty Australia) si Karolina Pliskova Cehia).

WTA Beijing: Partida Simona Halep vs Rebecca Peterson se va disputa duminica, de la ora 09:00

Simona Halep 6 WTA) va debuta duminica la turneul Premier Mandatory de la Beijing. Romanca o infrunta in primul tur pe suedeza Rebecca Peterson 53 WTA), venita din calificari. Confruntarea are loc de la ora 09:00 ora Romaniei) si poate fi urmarita in direct la Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

Surpriza uriasa pentru Simona Halep. Rafael Nadal i-a transmis un mesaj in limba romana

Simona Halep a implinit 28 de ani si a fost felicitata de foarte multe nume importante din lumea sportului. Darren Cahill a fost primul care i-a urat La multi ani, in limba engleza. Rafael Nadal a vrut sa faca ceva mai special, asa ca i-a scris in limba romana. Simona Halep a fost felicitata in .

Simona Halep, o noua iesire nervoasa la China Open! Cine au fost oamenii la care s-a ratoit romanca

Simona Halep s-a calificat fara emotii in turul secund de la China Open. Cu toate acestea, cea mai buna jucatoare de tenis a Romanei a avut un nou acces de furie la adresa oamenilor din anturajul sau.

Simona Halep, a sasea calificare consecutiva la Turneul Campioanelor

Romanca Simona Halep s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor, care reun.

Simona Halep si Bianca Andreescu s-au calificat la Turneul Campioanelor

Romanca Simona Halep s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor, care reuneste cele mai bune opt jucatoare de tenis ale anului, in timp ce sportiva canadiana de origine romana Bianca An.

Noul clasament WTA. Pe ce loc a urcat Simona Halep

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat un loc in clasamentul WTA, in ciuda abandonului in turul al treilea de la Wuhan, ocupand saptamana aceasta pozitia a 5-a, dupa ce a facut rocada cu.

Simona Halep, reactie dupa ce s-a calificat la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Ce anunt a facut

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dar victoria din primul act al competitiei i-a adus calificarea la turneul Campioanelor si a urcat-o pe locul 5 in clasamentul WTA. Campioana de la Wimbledon este a treia jucatoare de tenis care s-a calificat la Shenzhen. Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor Doar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )