Libnet.ro
UNICEF

17:00

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau, decizie uimitoare dupa divort. Ce se intampla cu copiii cuplului

Playtech Playtech,
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau, decizie uimitoare dupa divort. Ce se intampla cu copiii cuplului

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu sunt in razboi pentru custodia copiilor: Cei doi au ajuns cu scandalul in instanta. Chiar si asa cantareata si-a lasat timp de doua saptamani cei doi baieti in compania lui Gabi Badalau. Decizia, binenteles, a fost luata de comun acord. Claudia Patrascanu si Gabi Badalau, decizie soc dupa divort. Ce . continuă pe Playtech

Anca Turcasiu, schimbare radicala dupa divort. Cum a aparut acum in public

Nimanui nu-i este usor, indiferent de ce parte a baricadei s-ar afla, sa treaca printr-un divort, mai ales daca au fost multi ani de stat impreuna, ca in cazul Ancai Turcasiu, aceasta divortand dupa 22 de ani de casnicie. Anca Turcasiu, schimbare radicala dupa divort Ajunsa la frumoasa varsta de 50 de ani, Anca Turcasiu .

Vulpita, decizie radicala dupa ce a plecat de la Acces Direct. Toate imaginile au ajuns pe internet

Veronica Stegaru a luat o decizie radicala si s-a intors acasa, lasandu-l pe sotul ei singur. Ce face acum cunoscuta Vulpita si cum isi surprinde din nou fanii? Ce face Vulpita acum, dupa ce a renuntat la Acces Direct? Vulpita a luat decizia pe care multi au asteptat-o sa-l paraseasca pe Viorel, mai ales .

Reactia fostului sot al Ancai Turcasiu, dupa divort - Si-au spus adio dupa 22 de ani de casnicie

Anca Turcasiu a divortat dupa 22 de ani de casnicie. Vedeta si sotul sau si-au spus adio cand nimeni nu se astepta. Am divortat de barbatul pe care l-am ales sa-mi fie sprijin! Suflet pereche!, a fost mesajul cantaretei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )