Libnet.ro
UNICEF

08:30

Claudiu Manda (PSD): ii cer demisia lui Tudorel Toader/ Suntem intr-o situatie in care de un an si jumatate tot dezbatem tot felul de subiecte si vine si ba face, ba nu face (VIDEO)

B1 B1,
Claudiu Manda (PSD): ii cer demisia lui Tudorel Toader/ Suntem intr-o situatie in care de un an si jumatate tot dezbatem tot felul de subiecte si vine si ba face, ba nu face (VIDEO)

UPDATE:Claudiu Manda a cerut, ulterior, pe parcursul emisiunii, direct demisia ministrului Justitiei. Senatorul PSD a afirmat clar ca el, personal, ii cere lui Tudorel Toader sa plece de la. continuă pe B1

Claudiu Manda (PSD): Tudorel Toader trebuie sa se trezeasca. Suntem intr-o situatie in care de un an si jumatate tot dezbatem tot felul de subiecte si vine si ba face, ba nu face (VIDEO)

Claudiu Manda a lansat mai multe critici, marti seara, la adresa lui Tudorel Toader privind activitatea desfasurata de acesta in fruntea Ministerului Justitiei. Senatorul PSD a mers pana la punctul in care a sp.

Ministrul Justitiei, replica pentru cei care cer verificarea sa la CNSAS: Tudorel Toader a publicat adeverinta de neapartenenta la fosta Securitate, pe Facebook

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat adeverinta care atesta ca nu a fost colaborator al fostei Securitati, pe contul sau de Facebook. Este a patra adeverinta de acest fel pe care Consiliul.

LIVIU DRAGNEA: Eu n-o sa propun sa fie remaniat Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca el nu va propune in Comitetul Executiv CEx) al PSD remanierea ministrului justitiei, Tudorel Toader, dar nici nu se poate opune daca acest lucru va fi sustinut de colegi.

Ion Cristoiu: Tudorel Toader ar trebui sa demisioneze sau sa ocupe o functie in PSD

Jurnalistul Ion Cristoiu, a precizat, duminica seara, in emisiunea Subiectivla Razvan Dumitrescu a prezentat, ca actualul ministru al Justitiei, Tudorel Toader ar trebui ori sa isi dea demisia.

Claudiu Manda, ironii la adresa mitingului PNL: Un mare fas. Ce mesaj are pentru Sica Mandolina si ceilalti clovni liberali

Senatorul PSD Claudiu Manda i-a atacat pe liberali dupa mitingul electoral de sambata din Craiova, numindu-i clovni si precizand ca social-democratii le vor arata celor din PNL cum se organizeaza un miting.

Claudiu Manda (PSD): Noi nu avem nicio problema cu referendumul. Cine isi doreste penali in functii publice? (VIDEO)

Claudiu Manda, senator si candidat al PSD in alegerile europarlamentare, a declarat, marti seara, ca nimeni de la conducerea partidului sau nu are o problema cu un referendum precum vrea presedintele Klaus.

Tudorel Toader, replica pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut o replica, tot pe Facebook, si pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS. intelegand faptul ca se solicita verificarea mea de catre CNSAS,.

Dragnea, despre Tudorel Toader: A pacalit tot PSD-ul. Nu stiu daca a fost intentionat sau nu. Ca presedinte, eu nu o sa propun remanierea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa lui Tudorel Toader, despre care a spus ca a pacalit PSD in ceea ce priveste o ordonanta de urgenta privind legislatia penala.

Dragnea, despre Tudorel Toader si ordonantele de urgenta: A pacalit tot PSD-ul. Nu stiu daca a fost intentionat sau nu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa lui Tudorel Toader, despre care a spus ca a pacalit PSD in ceea ce priveste o ordonanta de urgenta privind legislatia penala.

Posibile probleme pentru Tudorel Toader. Cum vor vota senatorii PSD la motiune

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, spune ca miercuri, la motiunea simpla care il vizeaza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, fiecare senator PSD va vota conform propriei constiinte,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )