Libnet.ro
UNICEF

10:31

Posibile probleme pentru Tudorel Toader. Cum vor vota senatorii PSD la motiune

Antena3 Antena3,
Posibile probleme pentru Tudorel Toader. Cum vor vota senatorii PSD la motiune

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, spune ca miercuri, la motiunea simpla care il vizeaza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, fiecare senator PSD va vota conform propriei constiinte,. continuă pe Antena3

Senatorii dezbat luni motiunea depusa de PNL si USR contra ministrului justitiei. Demersul opozitiei vine dupa ultimatul dat de Liviu Dragnea lui Tudorel Toader

Senatorii vor dezbate si vota luni, incepand cu ora 16. 00, motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, demersul opozitiei contra ministrului justitiei venind in contextul in care Liviu Dragnea i-a dat practic un ultimatum lui Tudorel Toader.

intoarce armele UDMR? Formatiunea condusa de Kelemen Hunor va vota pentru demiterea lui Tudorel Toader

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat luni ca partidul sau va vota in favoarea motiunii depuse la Senat impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, precizand ca este inacceptabil sa dai ordonante de urgenta pe domeniul Justitiei.

TUDOREL TOADER, DUPA INTALNIREA CU PREMIERUL DANCILA: Nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat astazi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

Tudorel Toader in sfideaza in continuare pe Dragnea: La intalnirea cu Dancila nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat marti, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

Tudorel Toader il sfideaza in continuare pe Dragnea: La intalnirea cu Dancila nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat marti, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

PSD, ping-pong cu demiterea lui Tudorel Toader

Motiunea simpla impotriva minis-trului justitiei, depusa de parlamentarii opozitiei, care urma, initial, sa fie dezbatuta si votata in sedinta de plen, de ieri, a Senatului, a fost amanata pentru maine. Amanarea ar fi fost generata de absenta motivata a mai multor senatori, aflati in strainatate, absenta ce ar fi putut duce la o lipsa de cvorum in plenul de ieri, dar si de agenda ministrului Tudorel Toader, care nu i-ar fi permis prezenta, ieri dupa-amiaza, in plenul Senatului.

Tudorel Toader, lovitura pentru Lazar si Iohannis. Ministrul Justitiei vrea sa se adreseze Curtii Constitutionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vrea sa se adreseze Curtii Constitutionale fiindca presedintele Klaus Iohannis, desi are dosarul de revocare al lui Augustin Lazar, nu are nicio reactie in scandalul.

Planul PSD ca sa scape de Tudorel Toader si sa-l lase pe Iohannis fara spatiu de manevra. Trei mutari strategice pregatite de social-democrati

Zilele lui Tudorel Toader in fruntea ministerului Justitiei par a fi numarate, social-democratii planuind sa scape de el din guvern la pachet cu o serie de ministri care fie candideaza pentru europarlamentare, fie au intrat pe lista neagra a lui Liviu Dragnea. Ca sa nu ajunga la mana lui Klaus Iohannis din nou, PSD ia in calcul o reorganizare a Guvernului.

VIORICA DANCILA, INTREBATA DESPRE TUDOREL TOADER: O decizie voi lua in cadrul Comitetului Executiv National

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )