Libnet.ro
UNICEF

14:30

CLCC cere Guvernului sa protejeze companiile din domeniul bunurilor de larg consum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CLCC cere Guvernului sa protejeze companiile din domeniul bunurilor de larg consum

Coalitia pentru Libertatea Comertului si a Comunicarii CLCC) face apel la Guvernul Romaniei sa adopte urgent masuri de sustinere a operatorilor economici si sa inainteze un pachet de solutii care sa vizeze protejarea companiilor din domeniul bunurilor de larg consum FMCG), industria ospitalitatii, distribuitori engros, retaileri, mici comercianti, reprezentanti ai HoReCa, agentii de publicitate si comunicare, domenii economice grav afectate de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Monica Anisie le cere cercetatorilor din domeniul biomedical sa gaseasca solutii pentru diagnosticarea pacientilor infectati cu COVID-19

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat, luni, ca va avea o teleconferinta cu reprezentanti din domeniul cercetarii biomedicale, pentru mobilizarea acestora in eforturile de raspuns la amenintarea COVID-19, in ceea ce priveste diagnosticarea pacientilor, dar si elaborarea unor scheme de tratament.

IRINA CRISTESCU, XTB ROMANIA: Companiile din tehnologie si care furnizeaza servicii online sunt de urmarit pe termen lung

Companiile din tehnologie si care furnizeaza servicii online sau faciliteaza furnizarea de servicii online sunt de urmarit pe termen lung, in conditiile situatiei actuale in care, ca urmare a pandemiei de coronavirus, multe persoane au inceput sa lucreze de acasa, este de parere Irina Cristescu, General Manager XTB Romania.

Victor Ponta cere Guvernului sa amane cererea taxelor catre companiile afectate de coronavirus

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, cere Executivului sa amane cu 90 de zile plata contributiilo.

Firea cere Guvernului circa 66 de milioane de lei pentru a lua masurile necesare in lupta cu COVID-19

Primarul General, Gabriela Firea, solicita Guvernului Romaniei aproape 66 de milioane de lei pentru masurile necesare prevenirii, raspandirii si combaterii COVID 19. De asemenea, Primaria Capitalei cere sume pentru plata cheltuielilor curente si de capital.

Opozitia cere Guvernului plafonarea preturilor la alimentele de baza Ponta vrea suspendarea exportului de alimente

Liderii politici de stanga cer Guvernului sa plafoneze, miercuri, preturile la alimentele de baza si suspendarea temporara a exportului la aceste produse. Alfred Simonis, liderul grupului PSD de la Camera sustine ca partidul sau are pregatit un proiect de lege, care va fi adoptat in regim de urgenta de catre Parlament daca Guvernul nu ia masuri in prima sedinta.

Ponta cere Guvernului sa amane cu 90 de zile plata contributiilor firmelor

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, cere Executivului sa amane cu 90 de zile plata contributiilor firmelor afectate de pandemia COVID-19 si afirma ca partidul sau a depus vineri un proiect de lege in acest sens.

Munca la domiciliu, implementata de 98% dintre companiile din industrie

Aproape toate companiile care activeaza in industria din Romania 98%) au implementat, in aceasta pe.

Coronavirus: Carturesti inchide pe termen nedefinit majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara Cerem masuri urgente de sprijin a intreprinderilor din domeniul cartii

Carturesti anunta ca a decis sa inchida pe termen nedefinit majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara, pentru siguranta librarilor si a cititorilor, in contextul pandemiei de coronavirus. Reprezentantii Carturesti solicita autoritatilor masuri urgente de sprijin a intreprinderilor din domeniul cartii, precum suportarea integrala a somajului tehnic de catre stat si linii de creditare cu dobanda zero asigurate de statul roman.

Boris Johnson cere oprirea activitatilor sociale din Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson a cerut, luni, oprirea tuturor activitatile sociale din Marea Britanie si a ordonat persoanelor vulnerabile sa se izoleze timp de 12 saptamani, intensificand lupta cu epidemia de coronavirus care se indreapta spre perioada de varf.

FARA SPRIJIN DIN PARTEA GUVERNULUI Afacerile autohtone din industria textila lovite de Covid-19 pana la desfiintare

Industria textila se afla, din pacate, printer principalele sectoare afectate de pandemia de coronavirus, iar jucatorii din piata se tem deja de un posibil colaps daca autoritatile nu iau masuri concrete pentru sprijinirea industriei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )