Libnet.ro
UNICEF

01:06

IRINA CRISTESCU, XTB ROMANIA: Companiile din tehnologie si care furnizeaza servicii online sunt de urmarit pe termen lung

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IRINA CRISTESCU, XTB ROMANIA: Companiile din tehnologie si care furnizeaza servicii online sunt de urmarit pe termen lung

Companiile din tehnologie si care furnizeaza servicii online sau faciliteaza furnizarea de servicii online sunt de urmarit pe termen lung, in conditiile situatiei actuale in care, ca urmare a pandemiei de coronavirus, multe persoane au inceput sa lucreze de acasa, este de parere Irina Cristescu, General Manager XTB Romania. continuă pe Ziarul Bursa

XTB ROMANIA: Coronavirusul poate aduce si vesti bune

Raspandirea COVID-19 a generat o criza globala cu potentiale efecte negative in marea majoritate a sectoarelor economice, dar exista aspecte pozitive ale situatiei, potrivit unei analize realizate de XTB Romania.

Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Bursa a fost inchisa marti pe termen nedefinit in Filipine, prima tara din lume care ia o astfel de masura din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine .

Munca la domiciliu, implementata de 98% dintre companiile din industrie

Aproape toate companiile care activeaza in industria din Romania 98%) au implementat, in aceasta pe.

CLCC cere Guvernului sa protejeze companiile din domeniul bunurilor de larg consum

Coalitia pentru Libertatea Comertului si a Comunicarii CLCC) face apel la Guvernul Romaniei sa adopte urgent masuri de sustinere a operatorilor economici si sa inainteze un pachet de solutii care sa vizeze protejarea companiilor din domeniul bunurilor de larg consum FMCG), industria ospitalitatii, distribuitori engros, retaileri, mici comercianti, reprezentanti ai HoReCa, agentii de publicitate si comunicare, domenii economice grav afectate de COVID-19.

Medic din Iasi care i-a facut cezariana unei femei intrate in contact cu o persoana din Italia: Dumnezeu cu mila! Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg!

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi povesteste conditiile in care i-a facut cezariana unei femei gravide ce intrase in contact cu o persoana intoarsa din Italia. Medicul spune ca nu exista echipament de protectie si nici teste pentru COVID-19, avertizand ca in aceste conditii de practicare a medicinei in conditii de pandemie, Romania va depasi alte state europene la numarul de cazuri.

Dosar penal pentru un barbat din Cluj care a sunat la 112 si a mintit ca are coronavirus

Un barbat care a sunat la 112 si a mintit autoritatile ca a fost infectat cu coronavirus s-a ales cu dosar penal si risca sa ajunga dupa gratii.

EXCLUSIV ITM NU a amendat firmele din Bucuresti care au implementat telemunca. FAKE NEWS demontat de autoritati in plina criza provocata de coronavirus

In ultimele zile a circulat in mediul online o stire falsa potrivit careia mai multe firme din Capitala ar fi fost amendate de Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) pentru ca au implementat telemunca, in.

Aceasta este SINGURA tara din Europa care NU a fost afectata de CORONAVIRUS! Ce masuri au luat autoritatile ca sa se fereasca de virus

Coronavirusul a ajuns in multe locuri din lume, dar iata ca singura tara din Europa in care virusul COVID-19 nu a ajuns este MUNTENEGRU! in aceasta tara locuiesc putin peste 600. 000 de oameni si, pana ac.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )