Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un client din Romania este proprietarul modelului Duster cu numarul 1.000.000 produs la Mioveni

Adevărul Adevărul,
Un client din Romania este proprietarul modelului Duster cu numarul 1.000.000 produs la Mioveni

Dacia poate spune ca 2016 a fost un an senzational. A livrat modelul cu numarul 4. 000 in acest an in Franta, acesta fiind un Duster. Iar acum, pe final de an se lauda cu modelul Dacia Duster cu numarul 1. 000 livrat unui client din Romania. continuă pe Adevărul

Clasament: Clasa medie din Romania castiga doi euro pe ora. Doar bulgarii o duc mai rau

Eurostat a dat publicitatii un clasament in care -arata ca, intre cei mai bine si cei mai prost platiti angajati din Romania, exista o diferenta uriasa.

Financial Times: Victorie categorica a social-democratilor la alegerile parlamentare din Romania. Trei nume, printre posibilele propuneri de premier

Rezultatele alegerilor parlamentare din Romania au produs ecouri si in presa internationala. Jurnalistii de la Financial Times scriu despre victoria categorica a PSD la scrutinul de duminica,.

Romanii au uitat de coruptie si Colectiv si au votat PSD: Presa straina scrie despre rezultatele alegerilor din Romania

Rezultatele alegerilor parlamentare din Romania, in care PSD a obtinut o victorie zdrobnitoare, a fost relata pe larg si in presa straina care s-a declarat surprinsa ca dupa ce in urma cu.

HARTA INTERACTIVA Rezultatele alegerilor parlamentare in fiecare localitate din Romania. Cum s-au impartit voturile principalelor partide in orasele si comunele din tara

Din 3. 186 de localitati - comune si orase - PSD a reusit sa castige alegerile parlamentare de duminca in mai bine de 2. 300, in timp ce PNL si-a adjudecat locul intai in doar putin peste 500 de comune si orase. La numarul de unitati administrativ-teritoriale UAT) adjudecate, UDMR e pe locul 2 cu peste 250. In rest, USR, ALDE sau PMP au reusit doar izolat sa ia fata celorlalte partide. HotNews. ro va propune doua harti detaliate, cu rezultatele la Camera Deputatilor si Senat, pe fiecare UAT din tara.

Itinerar de turist pensionar. Varstnicii din Romania au inceput sa prinda gustul vacantelor in strainatate

Agentiile de turism au intuit trendul si au iesit pe piata cu pachete turistice dedicate seniorilor, cu oferte in Spania, Italia sau Malta. Iar numarul clientilor creste de la an la an.

Romania este codasa Europei in privinta numarului vehiculelor asigurate. 1,5 milioane de masini circula fara RCA

Un raport realizat de Consiliul Concurentei la inceputul acestui an a aratat ca unu din doua camioane inmatriculate in Romania nu detinea asigurare. Este un procent ingrijorator, avand in vedere ca vehiculele de mare tonaj provoaca cele mai mari si mai multe daune.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, reactioneaza dupa anuntarea rezultatului alegerilor parlamentare din Romania

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, anunta ca este decis sa colaboreze cu viitorul guvern al Romaniei, care se va forma dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

RAPORT Canabisul, cel mai consumat drog din Romania. Consumatorii au cerut sprijinul medicilor pentru a renunta la dependenta

Cel mai consumat drog din Romania este canabisul, arata raportul national privind drogurile facut de Agentia Nationala Antidrog. De asemenea, incepand din 2015, canabisul este pe primul loc in ceea ce priveste cererea de tratament ca urmare a consumului de droguri.

Alep! Exterminare de catre militiile lui Bashar, sub ochii lumii civilizate. Sirienii liberi din Romania cer expulzarea ambasadorului |FOTO si VIDEO

In jur de o suta de mii de oameni asediati in Alep, de a caror soarta nu se stie nimic. Dupa ce Putin s-a opus formarii unor culoare pentru iesirea populatiei civile, trupele lui Bashar al-Assad, formate din militii siite iraniene si irakiene, plus luptatorii din organizatia terorista Hezbollah, au trecut la executii in masa.

Oligarhul Plahotniuc FELICITA PSD: Ne bucuram pentru PRIETENII SI PARTENERII din Romania

Oligarhul moldovean Vlad Plahotniuc transmite felicitari PSD-istilor, prietenii si partenerii nostri din Romani, pentru castigarea alegerilor parlamentare. Prim-vicepresedinte al Partid.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )