Libnet.ro
UNICEF

20:15

Clientul beat care a platit cea mai scumpa cursa Uber din viata lui

Playtech Playtech,
Clientul beat care a platit cea mai scumpa cursa Uber din viata lui

Probabil ca ti s-a intamplat si tie sa mergi cu taxiul si soferul sa fie atat de dragut incat sa te ocoleasca jumatate de oras. in cazul Uber, nu prea merge treaba astfel si nici maimuta pe schimbator nu e disponibila, dar asta nu inseamna ca nu poti sa ti-o furi. Daca crezi ca tu []. continuă pe Playtech

Cea mai scumpa masina a pompierilor: o autospeciala a costat 400.000 de euro

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara si-a prezentat achizitia de lux: o autospeciala in valoare de 400. 000 de euro.

Netanyahu, chestionat de politie intr-un caz de coruptie legat de cea mai mare companie de telecomunicatii israeliana

Politistii israelieni au venit vineri la domiciliul premierului israelian, Benjamin Netanyahu, pentru a-i pune intrebari pentru prima data cu privire la un caz de coruptie in care este implicata cea mai mare companie de telecomunicatii din tara - Bezeq, relateaza Reuters, citand Radio Isarel.

FOTO Halep, parteneriat reusit cu Nike: Simona, nominalizata la cea mai frumoasa tinuta a lunii februarie

Trecerea de la rochita rosie comandata de pe internet din China la echipamentul pe care i l-a oferit Nike a fost o mutare excelenta pentru cea mai buna jucatoare a lumii.

Cea mai veche manastire de maici din Romania: se afla pe singura insula locuita a Oltului si e ocrotita de o icoana facatoare de minuni

Schitului Ostrov i se mai spune insula cu minuni sau manastirea dintre ape, fiindca cea mai veche manastire de maici din Romania; gazduieste o icoana facatoare de minuni, despre care se spune ca ocroteste sfantul lacas. Schitul amintit, ctitorie a lui Neagoe Basarab, se afla in centrul orasului Calimanesti, din judetul Valcea, pe singura insula locuibila a Oltului, fiind legat de statiune printr-un pod.

USR, dupa avizul negativ al CSM in cazul cererii de revocare a sefei DNA: Consideram ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul la care am asistat in ultima saptamana

Uniunea Salvati Romania USR) saluta decizia Consiliului Superior al Magistraturii CSM) de a respinge solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, apreciind ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul din ultima saptamana, relateaza Agerpres. Partidul de centru a subliniat ca ministrul Justitiei nu a facut altceva decat sa reia, in sedinta CSM, raportul superficial si neargumentat prezentat in urma cu o saptamana si sa trateze procurorii cu aroganta.

Cum arata orasul care a fost ales cea mai buna destinatie turistica din Europa - VIDEO

Orasul polonez Wroclaw a fost declarat cea mai buna destinatie turistica a anului 2018. Sunt extrem de mandru de aceasta distinctie. Le multumesc tuturor locuitorilor si turistilor care au trecut prin.

Statul cu cea mai mica rata a somajului din Uniunea Europeana

Cehia are cea mai mica rata a somajului din cadrul Uniunii Europene, la nivelul de 2,4%, comparativ cu media comunitara de 7,3%. Rata somajului a fost, in ianuarie, de 2,4% in Cehia, de 3,8% in Ungaria, de.

Fostul director al CNAIR Narcis Neaga, numit membru in CA al companiei. Asociatia Pro Infrastructura: Perioada mandatului sau a fost cea mai nociva pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Romania

Condus CNAIR a fost cea mai nociva pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Romania din ultimii ani. Narcis Neaga este cercetat de procurorii DNA pentru abuz in serviciu in legatura cu un contract privind autostrada Sibiu - Orastie, potrivit news. ro. Narcis Neaga a fost director general al CNAIR in perioada 2012-2015.

Cea mai geroasa zi de 1 martie. Temperaturi de minus 23 de grade

Este cea mai geroasa zi de 1 martie. La ora 7. 00, in Bucuresti se inregistrau minus 20 de grade Celsius, la statia meteo de la Baneasa. Temperaturi extrem de reduse s-au inregistrat in toata tara. La.

Meteorologii avertizeaza: ciclonul loveste violent sudul Dobrogei. Urmeaza cea mai grea noapte si zi din aceasta iarna

Pentru Dobrogea urmeaza cea mai grea zi din aceasta iarna. Locuitorii din judetul Constanta in special sunt avertizati ca vor traversa in 16 ore toate fenomenele meteo extreme ce s-au manifestat de duminica incoace. Ciclonul polar va lovi violent sudul Dobrogei in cursul noptii de marti spre miercuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )