Libnet.ro
UNICEF

16:00

Statul cu cea mai mica rata a somajului din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Statul cu cea mai mica rata a somajului din Uniunea Europeana

Cehia are cea mai mica rata a somajului din cadrul Uniunii Europene, la nivelul de 2,4%, comparativ cu media comunitara de 7,3%. Rata somajului a fost, in ianuarie, de 2,4% in Cehia, de 3,8% in Ungaria, de. continuă pe Antena3

Cum arata orasul care a fost ales cea mai buna destinatie turistica din Europa - VIDEO

Orasul polonez Wroclaw a fost declarat cea mai buna destinatie turistica a anului 2018. Sunt extrem de mandru de aceasta distinctie. Le multumesc tuturor locuitorilor si turistilor care au trecut prin.

Cea mai veche manastire de maici din Romania: se afla pe singura insula locuita a Oltului si e ocrotita de o icoana facatoare de minuni

Schitului Ostrov i se mai spune insula cu minuni sau manastirea dintre ape, fiindca cea mai veche manastire de maici din Romania; gazduieste o icoana facatoare de minuni, despre care se spune ca ocroteste sfantul lacas. Schitul amintit, ctitorie a lui Neagoe Basarab, se afla in centrul orasului Calimanesti, din judetul Valcea, pe singura insula locuibila a Oltului, fiind legat de statiune printr-un pod.

Primul selfie cu fetita lui Kim Kardashian si cea mai de succes postare pe Instagram din istorie

Kim Kardashian a realizat primul selfie cu fetita ei, Chicago West, venita pe lume luna trecuta, si a impartasit fotografia cu fanii ei pe pagina de socializare.

Samsung Galaxy S9+ este smartphone-ul cu cea mai buna camera foto din lume

Inainte de fiecare lansare importanta a anului, lumea se intreaba cu ce functii noi mai pot veni producatorii de smartphone-uri si care vor fi difrentele de design fata de predecesori. Chiar daca nu intotdeauna avem parte de salturi spectaculoase de la un an la altul, un lucru e cert. Camerele foto se imbunatatesc semnificativ in fiecare an.

Rata somajului a stagnat in ianuarie la 4,6%

In luna ianuarie a anului 2018, rata somajului a avut acelasi nivel cu cea din decembrie 2017, respectiv 4,6%, conform datelor furnizate joi de catre Institutul National de Statistica INS).

Rata somajului a stagnat in ianuarie la 4,6%

Rata somajului a fost de 4,6% in ianuarie, date ajustate sezonier, acelasi nivel cu cel din luna decembrie, a anuntat joi Institutul National de Statistica INS).

INS: Rata somajului s-a mentinut la 4,6% in ianuarie 2018

Rata somajului a fost de 4,6%, in ianuarie, fiind la acelasi nivel cu cel inregistrat in decembrie, potrivit datelor Institutului National de Statistica. Numarul somerilor in varsta de 15 ani - 74 ani, estimat pentru luna ianuarie a anului 2018, a fost.

Au fost in casa unor rude, cand una dintre fetite s-a prabusit. La scurt timp, sora ei mai mica a patit acelasi lucru. Micutele au fost transportate la spital. Descoperirea socanta facuta de medici. Din pacate...

Au fost in casa unor rude, cand una dintre fetitele familiei s-a prabusit. La scurt timp, s-a intamplat acelasi lucru si cu sora sa mai mica. Copilele au fost transportate la spital, insa cea mai mare, in.

USR, dupa avizul negativ al CSM in cazul cererii de revocare a sefei DNA: Consideram ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul la care am asistat in ultima saptamana

Uniunea Salvati Romania USR) saluta decizia Consiliului Superior al Magistraturii CSM) de a respinge solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, apreciind ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul din ultima saptamana, relateaza Agerpres. Partidul de centru a subliniat ca ministrul Justitiei nu a facut altceva decat sa reia, in sedinta CSM, raportul superficial si neargumentat prezentat in urma cu o saptamana si sa trateze procurorii cu aroganta.

Netanyahu, chestionat de politie intr-un caz de coruptie legat de cea mai mare companie de telecomunicatii israeliana

Politistii israelieni au venit vineri la domiciliul premierului israelian, Benjamin Netanyahu, pentru a-i pune intrebari pentru prima data cu privire la un caz de coruptie in care este implicata cea mai mare companie de telecomunicatii din tara - Bezeq, relateaza Reuters, citand Radio Isarel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )