Libnet.ro
UNICEF

09:15

Situatie revoltatoare in judetul Dambovita. O tanara de 19 ani a fost batuta si tinuta captiva intr-o masina

Antena3 Antena3,
Situatie revoltatoare in judetul Dambovita. O tanara de 19 ani a fost batuta si tinuta captiva intr-o masina

O tanara, in varsta de 19 ani, din judetul Dambovita, a fost batuta crunt de un barbat cu care a avut o relatie. Agresorul a batut-o si a sechestrat-o intr-un automobil. Barbatul si femeia s-au. continuă pe Antena3

Tanara de 19 ani, sechestrata si batuta de fostul iubit care o santaja cu publicarea unor fotografii indecente

Politistii din cadrul Politiei Pucioasa efectueaza cercetari fata de un barbat de 36 de ani, din Vulcana Bai, banuit de comiterea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, lovire sau alte violente si santaj.

Situatie revoltatoare la meciul dintre FC Voluntari si Viitorul Constanta. Medicul a refuzat sa transporte la spital un fotbalist francez scos cu targa de pe teren

Situatie revoltatoare in ambulanta care trebuia sa asigure asistenta medicala la meciul dintre FC Voluntari si Viitorul Constanta. Medicul a refuzat sa transporte la spital un fotbalist francez scos cu.

Au baut bine, dupa care si-a injunghiat fiul de 19 ani

Scene revoltatoare intr-o casa din localitatea Iuresti, comuna Todireni, judetul Botosani. Un barbat in varsta de 44 de ani si-a injunghiat propriul fiu, in varsta de 19 ani. Cei doi barbati au baut .

Situatie revoltatoare in Vaslui. Un barbat a murit dupa o operatie banala

Politistii vasluieni au deschis un dosar de cercetare penala in cazul directorului Administratiei Nationale de imbunatatiri Funciare - sucursala Vaslui, Cezar Anton, care a decedat intr-un spital din judetul.

O romanca de 17 ani fost a ucisa cu bestialitate in Spania! Medic: Era practic EVISCERATA

O tanara din Tulcea, care locuia in Spania alaturi de familie, a fost ucisa cu sange rece de fosta iubita a prietenului ei. Denisa era stabilita cu familia in orasul Alcorcon din Spania. Tanara, in.

Caz HALUCINANT in Botosani: Un tata si-a iNJUNGHIAT baiatul de 19 ani!

Caz socant in judetul Botosani. Un tanar de 19 ani din satul Iuresti, comuna Todireni, a fost injunghiat luni dupa-amiazade propriul sau tata. La locul incidentului s-a deplasat o ambulanta de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )