Libnet.ro
UNICEF

13:01

Clipe de groaza pentru un barbat din Prahova. Are arsuri pe 90% din corp, dupa ce a luat foc intr-un incendiu. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

Antena3 Antena3,
Clipe de groaza pentru un barbat din Prahova. Are arsuri pe 90% din corp, dupa ce a luat foc intr-un incendiu. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

Un barbat a suferit arsuri pe 90% din suprafata corpului in urma unui incendiu de vegetatie uscata in Urlati, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Prahova. Incendiu. continuă pe Antena3

Un barbat din Germania a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru ca si-a otravit colegii

Un barbat din Germania a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru ca si-a otravit colegii ani de zile, punandu-le mercur si alte substante toxice in sandvisuri. Una dintre victime a ajuns in coma, iar alte doua au ramas cu afectiuni grave la rinichi, scrie Guardian.

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV. Cum a reusit

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV dupa un transplant de maduva osoasa de la un donator imun la virus datorita unei mutatii genetice rare. La trei.

CLIPE GROAZNICE pentru alta vedeta ajunsa pe MASA DE OPERATIE... Amanunte INCENDIARE

Dezvaluiri proaspete din lumea mondena! Razvan Ciobanu, celebrul designer de moda, s-a supus unei noi interventii estetice. Ba mai mult, el a marturisit ca operatia a fost una foarte dureroasa, potrivit.

CLIPE GROAZNICE pentru alta vedeta ajunsa pe MASA DE OPERATIE... Detalii TERIFIANTE!

Dezvaluiri proaspete din lumea mondena! Razvan Ciobanu, celebrul designer de moda, s-a supus unei noi interventii estetice. Ba mai mult, el a marturisit ca operatia a fost una foarte dureroasa, potrivit.

Dosar penal si arest preventiv pentru un barbat din Alba acuzat de trafic de droguri. Ce au descoperit politistii la perchezitie

Un barbat din Alba a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce avea asupra sa cantitatea de 100 de grame de canabis.

S-A ARUNCAT in fata trenului... Gest EXTREM facut de un barbat din Constanta (VIDEO)

Un barbat de 49 de ani s-a aruncat in fata trenului, in zona restaurantului Sabroso din Constanta, incercand sa se sinucida pentru ca a ramas fara locuinta, potrivit ziuaconstanta. ro. La fata locului.

Barbat din Suceava, prins la volanul unei masini, desi avea permisul anulat de sase ani

Un barbat de 67 de ani, care nu avea permis de conducere, a fost prins de politistii din comuna Moldovita. Barbatul nici nu a oprit la semnalele autoritatilor, asa ca a fost urmarit de.

Digi 24: Cine este batausul medicului din Galati. Are deja dosar penal si a fost amendat cu 1.500 de lei

Politistii din Galati au intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente in cazul tanarului care in luna februarie a agresat un medic ginecolog pe holul unei clinici private. Acelasi tanar a fost amendat cu 1. 500 de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice, transmite News. ro.

Cea mai tanara miliardara din lume are doar 21 de ani si iti arata modul inedit prin care face bani noua generatie

La frageda varsta de 21 de ani, Kylie Jenner a intrat in clasamentul Forbes ca fiind cea mai tanara miliardara din toate timpurile. Desi are o gramada de activitati care au facilitat.

MESAJE de Ziua Femeii 2019. Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie pentru femeile din viata ta

MESAJE de Ziua Femeii 2019. De Ziua Femeii 2019ai la indemana mai multe variante de mesaje pe care sa le trimiti femeilor din viata ta, de 8 Martie, Ziua Femeii. Iata cateva propuneri de MESAJE de Ziua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )