Libnet.ro
UNICEF

10:45

Clipe de groaza pentru mai multi elevi din Vaslui care se intorceau de la balul de absolvire. Au fost la un pas de moarte

Antena3 Antena3,
Clipe de groaza pentru mai multi elevi din Vaslui care se intorceau de la balul de absolvire. Au fost la un pas de moarte

Un accident grav s-a produs noaptea trecuta in localitata Gara Banca din Vaslui. Mai multi elevi absolventi, care se intorceau de la banchet, au fost implicati intr-un accident grav. Din primele cercetari a. continuă pe Antena3

Lenuta este barmanita la discoteca dintr-un sat din Vaslui. A dat de baut la toata lumea si pe la ora trei a inceput calvarul. Femeia s-a trezit cu pumni si scaune in cap. E ireal cum arata acum - FOTO

Scene parca desprinse din film, intr-un sat din Vaslui. Barmanita discotecii din Todiresti a avut parte de clipe groaznice dupa ce mai multi oameni care au venit il local s-au imbatat crita. Lenuta.

Un copil de trei ani din Vaslui a ajuns la spital cu suspiciune de meningita

Un copil in varsta de trei ani din Vaslui a ajuns, miercuri seara, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean SJU) de Urgenta, de unde a fost transferat la un spital din Iasi cu suspiciune de.

Cea mai mare pestera din lume e chiar mai mare decat iti imaginezi

Son Doong este cea mai mare pestera din lume, dar dimensiunile sale sunt chiar mai mari decat au aratat descoperirile de pana acum. O echipa britanica de scafandri a facut noi descoperiri.

Cum arata cel mai mic copil din lume. Cand s-a nascut, avea greutatea unui mar

O familie din Statele Unite se poate mandri cu cel mai mic copil din lume. Copilul s-a nascut prematur la doar 23 de saptamani, dar a supravietuit si tocmai a iesit din spital. Avea greutatea unui mar. Asta isi aduc aminte doctorii despre primele ore de viata ale fetitei. La doar 245 de grame, bebelusul [] .

SUA: Cel mai mic bebelus din lume a fost externat dintr-un spital din San Diego, California

Cel mai mic bebelus din lume a iesit din spital, la 5 luni dupa ce a venit pe lume in San Diego, California, relateaza CNN.

Un barbat din Vaslui a ajuns in stare critica la spital, dupa ce a confundat sticla de tuica cu cea de otrava

Aurel U. , un barbat din Poienesti, judetul Vaslui, a ajuns la spital in stare critica dupa ce a confundat sticla cu otrava cu cea de tuica. Vecinii barbatului au prezentat presei locale mai multe variante.

Papa Francisc in Romania. Mai multi pelerini de la Sumuleul Ciuc au avut nevoie de medic

Papa Francisc in Romania. Comitetul Interministerial pentru Securitate Vizita Papa Francisc 2019 precizeaza ca din informatiile primite de la echipajele aflate la fata locului, pana la ora 9. 30 au.

Papa Francisc in Romania. Mai multi pelerini de la Sumuleu Ciuc au avut nevoie de medic

Papa Francisc in Romania. Comitetul Interministerial pentru Securitate Vizita Papa Francisc 2019 precizeaza ca din informatiile primite de la echipajele aflate la fata locului, pana la ora 9. 30 au.

Analiza vot 2019. Peste 2.2 milioane de tineri au votat, cu aproape 60% mai multi ca la parlamentare, in 2016

Alegerile europarlamentare din 26 mai au avut unul dintre cele mai mari procente de participare a tinerilor din istoria alegerilor din Romania. 43,2% dintretinerii cu varsta intre 18.

[P] General Motors a acordat companiei HELLA premiul Furnizor al Anului 2018 pentru un proiect coordonat de echipa din Romania

In cadrul celei de-a 27-a editii a ceremoniei anuale de premiere a celor mai performanti furnizori din intreaga lume, care a avut loc in luna mai 2019, in Statele Unite ale Americii, producatorul General Motors a acordat companiei HELLA premiul 2018 Supplier of the Year, pentru rezultatele remarcabile in implementarea unei solutii inovative pentru sistemul de monitorizare si management al bateriei masinii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )