Libnet.ro
UNICEF

22:16

Cea mai mare pestera din lume e chiar mai mare decat iti imaginezi

Playtech Playtech,
Cea mai mare pestera din lume e chiar mai mare decat iti imaginezi

Son Doong este cea mai mare pestera din lume, dar dimensiunile sale sunt chiar mai mari decat au aratat descoperirile de pana acum. O echipa britanica de scafandri a facut noi descoperiri. continuă pe Playtech

Anuntul facut de fosta sotie a fondatorului Amazon. Ce face cu cea mai mare parte din avare in urma divortului

Fosta sotie a miliardarului american care a fondat compania Amazon,Jeff Bezos a declarat ce va face cu cea mai mare parte a averii ramase in urma divortului. La aproape sase luni dupa anuntarea.

Povestea parintelui ornitologiei din Romania. A donat Muzeului Banatului cea mai mare colectie de pasari impaiate din tara

Dionisie Lintia este considerat si recunoscut ca parintele scolii ornitologice romanesti. A fost promotorul muzeotehnicii moderne, prin crearea de diorame si biogrupuri. A donat Muzeului Banatului cea mai mare si mai complexa colectie de pasari impaiate din Romania.

Cum arata cel mai mic copil din lume. Cand s-a nascut, avea greutatea unui mar

O familie din Statele Unite se poate mandri cu cel mai mic copil din lume. Copilul s-a nascut prematur la doar 23 de saptamani, dar a supravietuit si tocmai a iesit din spital. Avea greutatea unui mar. Asta isi aduc aminte doctorii despre primele ore de viata ale fetitei. La doar 245 de grame, bebelusul [] .

SUA: Cel mai mic bebelus din lume a fost externat dintr-un spital din San Diego, California

Cel mai mic bebelus din lume a iesit din spital, la 5 luni dupa ce a venit pe lume in San Diego, California, relateaza CNN.

ALERTA METEO Cod galben de furtuni in cea mai mare parte a tarii, pana sambata. Care sunt zonele afectate

Agentia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata o avertizare cod galben de furtuni si ploi torentiale pentru intervalul29 mai, ora 11 01 iunie, ora 10.

ALERTA METEO Cod galben de furtuni in cea mai mare parte a tarii, pana joi dimineata. Care sunt zonele afectate

Agentia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata o avertizare cod galben de furtuni si ploi torentiale pentru intervalul29 mai, ora 13. 00 30 mai, ora 06. 00, valabil pentru treizeci de judete.

Cel mai sigur telefon din lume, lansat oficial: de ce nu ai auzit de el, pana acum

De-a lungul anilor, am vazut multe smartphone-uri care se laudau cu performanta de a oferi cel mai ridicat grad de securitate al datelor. Bittium Tough Mobile 2 este doar cel mai recent dintre.

Tecau si Rojer, la patru victorii de titlul de la French Open: Urmeaza cea mai mare provocare pentru Horia si Jules

Horia Tecau are doua titluri de Grand Slam in palmares, alaturi de partenerul sau olandez, la Wimbledon 2015 si US Open 2017, insa cei doi n-au depasit niciodata semifinalele la French Open.

Bose a reinventat cele mai bune casti din lume: de ce sunt speciale

Bose face o treaba foarte buna in domeniul solutiilor audio de cateva deceni, iar in ultima perioada, a dominat piata castilor cu anulare a zgomotului de fond prin intermediul seriei Quiet.

E oficial. Acesta este cel mai bun motor din lume

V8 biturbo de 3,9 litri a castigat pentru al patrulea an consecutiv titlul de Motorul Anului, acordat de Revista Engine Technology International. Dezvolta 670 de cai-putere si este prezent pe 488 GTB, 488 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )