Libnet.ro
UNICEF

07:15

Clipe teribile pentru Adriana Saftoiu. Ce a povestit, plina de sange si cu ochii in lacrimi

Playtech Playtech,
Clipe teribile pentru Adriana Saftoiu. Ce a povestit, plina de sange si cu ochii in lacrimi

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a trecut prin clipe teribile dupa ce a fost muscata de un caine in timp ce se plimba in zona Greenfield din Baneasa. Adriana Saftoiu, care a ajuns la spitalul Matei Bals, unde i s-a administrat antirabic, a aflat ca este a treia victima, probabil, a aceluiasi patruped. Politicianul a povestit, . continuă pe Playtech

Cartierul din Bucuresti unde Adriana Saftoiu a fost muscata de un caine. Nu este prima victima a patrupedului

Clipe de groaza pentru Adriana Saftoiu. Deputatul PNL a povestit ca a fost mscata de un caine in timp ce se plimba intr-o zona populata din capitala. Femeia a ajuns la spitalul Matei Bals, unde a aflat ca.

Adriana Saftoiu, atacata de un caine in zona Baneasa: Trei plagi, din fericire doar una profunda Ar fi a treia persoana din aceeasi zona, muscata de un caine cu aceleasi semnalmente in doar cateva ore

Deputata PNL Adriana Saftoiua povestit duminica, intr-o postare pe Facebook, ca a fost muscata de un caine in zona unui cartier rezidential din Baneasa. Saftoiu a suferit trei plagi, dintre care doar un.

Adriana Saftoiu, muscata de un caine cand se plimba in zona Baneasa! A ajuns la spital: Sangeram din greu

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a fost muscata duminica de un caine intr-o zona rezidentila din Baneasa. Ea are trei plagi, dar numai una dintre ele este profunda.

Deputata Adriana Saftoiu a fost atacata de un caine: Sangeram din greu. N-aveam nici un leu la mine ca sa cumpar spirt

Adriana Saftoiu a fost atacata de un caine de talie mare in zona Greenfield din Baneasa. Deputata a ajuns la Institutul Bals.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )