Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cartierul din Bucuresti unde Adriana Saftoiu a fost muscata de un caine. Nu este prima victima a patrupedului

B1 B1,
Cartierul din Bucuresti unde Adriana Saftoiu a fost muscata de un caine. Nu este prima victima a patrupedului

Clipe de groaza pentru Adriana Saftoiu. Deputatul PNL a povestit ca a fost mscata de un caine in timp ce se plimba intr-o zona populata din capitala. Femeia a ajuns la spitalul Matei Bals, unde a aflat ca. continuă pe B1

Deputata Adriana Saftoiu a fost atacata de un caine: Sangeram din greu. N-aveam nici un leu la mine ca sa cumpar spirt

Adriana Saftoiu a fost atacata de un caine de talie mare in zona Greenfield din Baneasa. Deputata a ajuns la Institutul Bals.

Cursuri suspendate timp de 5 zile in scolile din Bucuresti unde vor fi sectii de votare pentru alegerile locale

Scolile din Bucuresti care sunt sectii de votare la alegerile locale din 27 septembrie vor fi inchise timp de 5 zile inaintea si dupa desfasurarea scrutinului.

Clipe teribile pentru Adriana Saftoiu. Ce a povestit, plina de sange si cu ochii in lacrimi

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a trecut prin clipe teribile dupa ce a fost muscata de un caine in timp ce se plimba in zona Greenfield din Baneasa. Adriana Saftoiu, care a ajuns la spitalul Matei Bals, unde i s-a administrat antirabic, a aflat ca este a treia victima, probabil, a aceluiasi patruped. Politicianul a povestit, .

Adriana Saftoiu, atacata de un caine in zona Baneasa: Trei plagi, din fericire doar una profunda Ar fi a treia persoana din aceeasi zona, muscata de un caine cu aceleasi semnalmente in doar cateva ore

Deputata PNL Adriana Saftoiua povestit duminica, intr-o postare pe Facebook, ca a fost muscata de un caine in zona unui cartier rezidential din Baneasa. Saftoiu a suferit trei plagi, dintre care doar un.

Adriana Saftoiu, muscata de un caine cand se plimba in zona Baneasa! A ajuns la spital: Sangeram din greu

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a fost muscata duminica de un caine intr-o zona rezidentila din Baneasa. Ea are trei plagi, dar numai una dintre ele este profunda.

Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte. Vremea se schimba radical

Vremea s-a schimbat radical in Romania, in ultimele ore, motiv pentru care deja gradele din termometre au inceput sa scada. Iata unde s-a inregistrat si prima temperatura negativa. Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte Vremea a intors foaia in ultimele ore, asadar s-au inregistrat si primele temperaturi negative.

Masca in scoli nu ar mai fi obligatorie! Orasul din Romania unde s-ar lua aceasta decizie

Anunt important pentru elevi si parinti! Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli. Demersurile au fost incepute deja in unul dintre judetele Romaniei. Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli Csaba Borboly, presedintele Consiliului Judetean din Harghita, doreste ca purtarea mastii sa fie facultativa in clasele primare, dat fiind ca masca dauneaza sanatatii .

O scoala din Bucuresti a fost redenumita Iadul pe pamant

Google Maps este unul din cele mai bune motoare de cautare, indiferent ca vorbim de adrese, locatii, sau chiar institutii. Uneori, insa, scoate in evidenta anumite lucruri, am putea spune ciudate. Pe Google Maps o scoala din Bucuresti a fost redenumita Iadul pe pamant Un celebru blogger, Victor Kapra, a facut recent o descoperire, pe .

CORONAVIRUS |Sectia ATI a Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti a fost inchisa. A aparut un nou focar de Covid-19

Sectia ATI a Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti a fost inchisa, dupa ce 10 cadre medicale au fost testate pozitiv in urma testului pentru coronavirus. Au fost depistati pozitivi pana acum 10 medici,.

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )