Libnet.ro
UNICEF

08:15

CLIPE TERIBILE pentru o tanara din Timisoara: Momentul in care este jefuita si se lupta cu hotul, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

B1 B1,
CLIPE TERIBILE pentru o tanara din Timisoara: Momentul in care este jefuita si se lupta cu hotul, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

O tanara din Timisoara a fost atacata in centrul orasului de un barbat care a imbrancit-o si a incercat sa ii fure geanta. Desi a fost imbrancita, femeia a opus rezistenta si chiar a reusit. continuă pe B1

Incendiu puternic la o cladire cu mai multe apartamente din Timisoara

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la o casa aflata in zona Traian din Timisoara, iar peste 20 de pompieri, cu patru autospeciale, incearca sa stinga flacarile. Traficul rutier pe strada unde.

Gigi Becali, despre intrebarea de la referendum: Mi se pare o manipulare din partea celor care au formulat aceasta intrebare

Gigi Becali este de parere ca intrebarea care va aparea pe buletinele de vot la referendumul din 6 si 7 octombrie a fost formulata neclar in mod interntionat pentru ca oamenii sa nu mearga la vot, informeaza.

Maradona, solutie RADICALA pentru impasul din fotbalul argentinian! I-as spune lui Messi: Nu mai veni la nationala, NEBUNULE!

Fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona ii ia apararea starului Lionel Messi, dupa toate criticile care i-au fost aduse dupa prestatia dezastruoasa a echipei nationale la Campionatul Mondial din Rusia, unde.

Magia Zilei, cu MihaiVoropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru nativii din Berbec

Mihai Voropchievici a dat ponturi legate de sansele de castig la Loto pentru zodia Berbec. Berbecul face echipa foarte buna cu Rac si Scorpion. Daca sunteti nascut intre 21 si 31 martie, e recomandat.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )