Libnet.ro
UNICEF

06:30

Incendiu puternic la o cladire cu mai multe apartamente din Timisoara

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic la o cladire cu mai multe apartamente din Timisoara

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la o casa aflata in zona Traian din Timisoara, iar peste 20 de pompieri, cu patru autospeciale, incearca sa stinga flacarile. Traficul rutier pe strada unde. continuă pe Antena3

Cod galben de intensificari ale vantului, in mai multe zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, marti, noi avertizari nowcasting Cod galben de intensificari ale vantului, valabile in mai multe zone din Moldova si Transilvania, pe durata orelor.

Mai multe primarii din Vrancea ignora decontarea navetei cadrelor didactice. Ce spune legea

Cel mai mare sindicat din invatamantul vrancean solicita ca atunci cand se face fundamentarea bugetului sa se prevada sume pentru naveta.

Incendiu puternic la o casa din Timisoara. Primele informatii arata ca nu sunt victime

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o casa din Timisoara, coloana de fum inalta de peste 50 de metri fiind vizibila de la distanta mare. Primele informatii arata ca nu sunt victime, intrucat locuitorii din imobil au iesit singuri, iar unul dintre chiriasi a declarat ca la parter locuia o familie de romi care avea ordin de evacuare, motiv pentru care ar fi amenintat ca va da foc casei.

Incendiu puternic in Piatra Neamt. Mai multe case si o biserica au fost in pericol

Un incendiu violent care a cuprins cateva anexe ale unei case a pus pe jar un cartier intreg din Piatra Neamt. Focul puternic a necesitat interventia pompierilor cu mai multe autospeciale de stingere, mai ales.

Noul an universitar ncepe luni. Structura anului universitar 2018-2019 la cele mai mari universitati din Romnia

Noul an universitar incepe luni, 1 octombrie, in majoritatea universitatilor din Romania. Exceptie face Universitatea Politehnica din Bucuresti, unde noul an universitar a inceput din data de 24 septembrie. Vezi in articol structura noului an la cele mai mari universitati din Romania: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Peste 2.000 de slujbe in strainatate. Ce stat ofera cele mai multe locuri de munca

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 2. 032 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind in Spania, in agricultura.

VIDEO Mai multe vedete, intr-o campanie de boicot a referendumului: O clasa politica corupta nu are dreptul sa decida pe cine iubesc

In mediul online a aparut o campanie care are ca scop boicotarea referendumului de schimbare a Constitutiei pe tema familiei traditionale, sustinuta de mai multe vedete, designeri si artisti.

Norvegia va analiza mai multe decizii controversate privind protectia copilului

Norvegia urmeaza sa analizeze mai multe decizii controversate privind protectia copilului in care a fost implicat un expert condamnat la inchisoare pentru descarcarea a sute de imagini cu copii abuzati, scrie BBC.

Mai multe ONG-uri cauta voluntari pentru observarea referendumului: n lipsa sistemului informatic de monitorizare a prezentei la vot, rolul observatorilor va fi unul foarte important

Mai multe organizatii ale societatii civile se pregatesc de observarea referendumului din 6 7 octombrie. Va fi nevoie de observatori independenti la toate cele peste 19. 000 de sectii de votare din tara, dar si in strainatate, motiv pentru care FiecareVot, o coalitie de monitorizare a proceselor electorale si a referendumurilor, ii invita pe oamenii preocupati de corectitudinea referendumului sa se inscrie pe listele de voluntari, se arata intr-un comunicat al Expert Forum.

Sistemul de avertizare a populatiei RO-ALERT se va testa astazi in mai multe judete, printre care si Dambovita

Marti, 25 septembrie, in cadrul programului de testare RO-ALERT, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) va transmite, in intervalele orare 10:00-12:00, respectiv 17:00-19:00, un mesaj catre UAT-uri din regiuni formate din mai multe judete, printre care si Dambovita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )