Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clipul zilei: Cele mai bune momente la Oscar 2016

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Cele mai bune momente la Oscar 2016

Cele mai bune momente ale Oscarurilor. continuă pe Hotnews

Premiile Oscar 2016: Ex Machina, premiul pentru cele mai bune efecte vizuale

Ex Machina a primit premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. 4 Ex Machina a castigat premiul pentru cele mai bune efecte vizuale in detrimentul Mad Max, Star Wars, The Martian si The Revenant [].

Cele mai bune zece filme ale tuturor timpurilor

Revista britanica Sight and Sound si-a propus un plan ambitios: sa afle care sunt cele mai bune filme din istorie, bazandu-se pe raspunsurile a 358 de nume importante din lumea cinematografiei precum: Quentin Tarantino, Martin Scorsese, Woody Allen, Francis Ford Coppola si multi alti regizori si actori care au un cuvant de spus in aceasta industrie.

Cele mai bune aparitii la Milan Fashion Week. Carmen Negoita este una din ele!

Reprezentantii revistei Harpers Bazar au facut o selectie cu cele mai bune aparitii la Milan Fashion Week. Fashion bloggerul roman Carmen Negoita este una din ele! .

Povestea motului Nicolae Tomus, ultimul lespedar din Apuseni. Secretul celebrelor tigai din piatra in care se fac cele mai bune placinte cu branza

Nicolae Tomus este ultimul lespedar din Apuseni. La varsta de 67 de ani, motul din satul Barasti, comuna Albac, continua sa confectioneze manual lespezi, un fel de tigai din piatra pe care se prepara cele mai bune placinte cu branza. Lespedea a fost in trecut un obiect casnic nelipsit din locuintele motilor.

Oscar 2016. Cele mai bune si cele mai proaste momente: Chris Rock a facut dreptate pentru actorii de culoare si discursul penibil al actritei Stacey Dash

Oscar 2016. Chris Rock, gazda premiilor Oscar 2016, a tinut in priza audienta cu glumele sale despre diversitatea de la Hollywood. Pe langa acesta, un moment stanjenitor a avut-o in centru pe Stacey Dash care a oferit un discurs confuz.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate coafuri de la Oscar 2016, potrivit hairstylistului Cristi Pascu: una dintre castigatoare, pe lista neagra FOTO

Vestimentatia impecabila, accesorizarea tinutelor si coafurile vedetelor au contribuit la obtinerea unei infatisari spectaculoase pe covorul rosu de la Oscar. in unele cazuri, insa, alegerile nu au fost printre cele mai inspirate. Hairstylistul roman Cristi Pascu si-a ales favoritele din acest an, insa se declara extrem de dezamagit tocmai de una dintre marile castigatoare.

Aplicatia romaneasca prin care gasesti fotograf ca sa ai cele mai bune poze

Cele mai proaste poze nu inseamna si cele mai proaste amintiri. Totusi, ca sa ai de bine cu ambele, din Timisoara a pornit o idee: aplicatia prin care gasesti fotograf pentru poze foarte bune.

FOTO. Minunata lume subacvatica, in cele mai bune fotografii ale anului

Peste 500 de fotografi din 54 de tari au trimis imagini pentru editia din anul 2016 a concursului Underwater Photographer of the Year.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, printre castigatori

Premiile Oscar 2016au ajuns toate catre posesori, iar printre castigatori se numara si Leonardo DiCaprio. 15 Castigatorii premiilor Oscar 2016: Castigatori Oscar 2016 Cele mai bune efecte speciale Ex Machina Cel mai bun sunet Mad Max: Fury Road Cel mai bun montaj de sunet Mad Max: Fury Road Castigatori Oscar 2016 [].

Oscar 2016. Momente care au marcat gala celor mai importante premii: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat dezbracat a intrerupt un discurs VIDEO

Oscar 2016. Criticile formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei si interdictia la care a fost supus Roman Polanski se numara printre cele mai inedite momente din istoria Oscarurilor, potrivit presei internationale, citate de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )