Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai bune zece filme ale tuturor timpurilor

ADPM ADPM,
Cele mai bune zece filme ale tuturor timpurilor

Revista britanica Sight and Sound si-a propus un plan ambitios: sa afle care sunt cele mai bune filme din istorie, bazandu-se pe raspunsurile a 358 de nume importante din lumea cinematografiei precum: Quentin Tarantino, Martin Scorsese, Woody Allen, Francis Ford Coppola si multi alti regizori si actori care au un cuvant de spus in aceasta industrie. continuă pe ADPM

Cele mai bune aparitii la Milan Fashion Week. Carmen Negoita este una din ele!

Reprezentantii revistei Harpers Bazar au facut o selectie cu cele mai bune aparitii la Milan Fashion Week. Fashion bloggerul roman Carmen Negoita este una din ele! .

Povestea motului Nicolae Tomus, ultimul lespedar din Apuseni. Secretul celebrelor tigai din piatra in care se fac cele mai bune placinte cu branza

Nicolae Tomus este ultimul lespedar din Apuseni. La varsta de 67 de ani, motul din satul Barasti, comuna Albac, continua sa confectioneze manual lespezi, un fel de tigai din piatra pe care se prepara cele mai bune placinte cu branza. Lespedea a fost in trecut un obiect casnic nelipsit din locuintele motilor.

Aplicatia romaneasca prin care gasesti fotograf ca sa ai cele mai bune poze

Cele mai proaste poze nu inseamna si cele mai proaste amintiri. Totusi, ca sa ai de bine cu ambele, din Timisoara a pornit o idee: aplicatia prin care gasesti fotograf pentru poze foarte bune.

Antivirusul pe care sa il folosesti: cele mai bune solutii de la marii dezvoltatori

Desi inamicii hackerilor si a publicitarilor mai putin onesti de pe Internet s-au inmultit, nu o sa poti garanta niciodata ca PC-ul tau nu se va virusa.

FOTO. Minunata lume subacvatica, in cele mai bune fotografii ale anului

Peste 500 de fotografi din 54 de tari au trimis imagini pentru editia din anul 2016 a concursului Underwater Photographer of the Year.

Cele mai frumoase sate culturale ale Romaniei. Unul este din judetul Cluj si gazduieste un mare festival de muzica electronica

Asociatia Cele Mai Frumoase Sate din Romania a desemnat anul acesta 23 de sate culturale ale Romaniei, nu unul singur ca la editiile anterioare. Dintre acestea, doua sunt din judetul Cluj: Bontida si Cornesti.

Zmeura de Aur 2016 Fifty Shades of Grey si Fantastic Four, desemnate cele mai proaste filme ale anului 2015

Lungmetrajele Fifty Shades of Grey si Fantastic Four si actorul Sylvester Stallone au fost marii invingatori la gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur 2016, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului, informeaza Mediafax citand deadline. com.

Cele mai cutremuratoare asasinate din istorie

Sfarsitul tragic al unor oameni de stat sau a unor personalitati importante a socat mereu intreaga lume. Iata cele mai faimoase asasinate din istorie: Mahatma Gandhi: Gandhi a fost impuscat pe 30 ianuarie.

Cele mai frumoase dormitoare din lume

Editorii revistei Vogue au intocmit lista celor mai frumoase dormitoare din lume. Iata 20 dintre acestea si tot atatea surse de inspiratie pentru amenajarea camerei in care dormiti.

Romania ramane cu cinci regiuni intre cele mai sarace 21 din UE

Cinci regiuni din Romania raman printre cele mai sarace din UE, exceptie facand Ilfov-Bucuresti, Vest si Centru, insa Sud-Est este foarte aproape de a iesi din categoria in care PIB pe cap de locuitor, calculat la paritatea puterii de cumparare, este sub 50% din media UE, transmite Eurostat, potrivit Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )