Libnet.ro
UNICEF

10:00

Clipul zilei: Cele mai rele mirese

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Cele mai rele mirese

Nimic nu poate sta in calea lor atunci cand vor poza perfecta :). continuă pe Hotnews

Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun

Cele mai bune laptopuri in 2015 sunt dotate cu unele dintre cele mai noi componente, beneficiind in acelasi timp de un raport calitate/pret excelent. inainte de a va uita peste lista cu cele mai bune laptopuri din 2015, trebuie sa stiti exact ce va doriti de la un astfel de dispozitiv. Pentru navigare pe internet [] Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina?

Site-ul Most Exclusive Website este unul dintre cele mai ciudate site-uri de pe internet, acceptand cateo singura persoanapesite. Cozile pe care le vedeati doar la magazine ajung acum si pe internet. Astfel, cel mai exclusivist site de pe internet nu permite decat unei singure persoane sa-l acceseze in acelasi timp. Pentru a intra pe el, [] Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai avantajoase carduri pentru pensionari

Cele mai avantajoase carduri pentru pensionari. Bancile comerciale au lansat in ultimii ani mai multe carduri de debit dedicate pensionarilor, oferind o serie de avantaje, cel mai important dintre acestea fiind comisionul zero pentru retragerea de numerar de la bancomate. Adevarul va prezinta cateva dintre cele mai avantajoase carduri pentru pensionari.

Printesa Diana ar fi implinit 54 de ani! Iata cele mai frumoase fotografii cu Printesa Inimilor!

Printesa Diana ar fi implinit 54 de ani. Iata cele mai frumoase fotografii cu Printesa Inimilor care si-a pierdut viata in 1997 in urma unui tragic accident de masina, in Paris.

Calitatea infrastructurii de comunicatii, unul din cele mai apreciate aspecte ale mediului de afaceri

Calitatea infrastructurii de comunicatii si forta calificata de munca sunt cele mai apreciate aspecte ale mediului de afaceri roman, in timp ce sistemul de sanatate a provocat cele mai mari nemultumiri in randul membrilor Camerei de Comert Americane in Romania, a afirmat, marti, presedintele AmCham Romania, Daniela Nemoianu.

Calitatea infrastructurii de comunicatii, unul din cele mai apreciate aspecte ale mediului de afaceri

Calitatea infrastructurii de comunicatii si forta calificata de munca sunt cele mai apreciate aspecte ale mediului de afaceri roman, in timp ce sistemul de sanatate a provocat cele mai mari nemultumiri in randul membrilor Camerei de Comert Americane in Romania, a afirmat, marti, presedintele AmCham Romania, Daniela Nemoianu.

Cele mai mari motoare de cautare de pe internet

Cele mai mari motoare de cautare sunt utilizate de milioane de oameni zilnic si ofera cateva functionalitaticheie. Atunci cand vine vorba de motoare de cautare, majoritatea utilizatorilor nu isi doresc o gama extrem de variata. Sunt foarte putini cei care schimba motorul de cautare preferat, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care Google a [] Cele mai mari motoare de cautare de pe internet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cata stiinta exista in cele mai populare scenarii apocaliptice

Suntem de acord cu faptul ca majoritatea scenariilor apocaliptice, cu precadere cele abordate in productii hollywoodiene, sunt pur fanteziste si ca ar fi gresit sa le luam drept repere. Totusi, cele propuse de oamenii de stiinta sunt demne de luat in seama. Ramane de vazut cata acuratete exista in cele mai populare teorii. Apocalipsa zombie, [] Cata stiinta exista in cele mai populare scenarii apocaliptice Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai reusite fotografii realizate in mod ilegal

Doi tineridin Rusia si-au riscat libertatea pentru a putea realiza o serie de fotografii incredibile ale unor obiective turistice. Doirusiau demonstrat ca sunt pregatiti sa isi asume orice risc pentru a realiza cele mai reusite fotografii. Dupa cum scrie si publicatia Business Insider, timp de doi ani, Vadim Mahora si Vitali Raskalovim au escaladat unele [] Cele mai reusite fotografii realizate in mod ilegal Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

TOP: Cele mai mari 10 companii de software au crescut cu 600 mil. lei in 2014

Cele mai mari zece companii de software au avut afaceri mai mari cu aproximativ 34% 600 milioane de lei) fata de 2013, ajungand astfel la un business de circa 2,35 miliarde de lei, conform datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )