Libnet.ro
UNICEF

05:00

Clotilde Armand isi anunta victoria inainte de decizia BEC: Am invins! Vom face o primarie de sticla!

Antena3 Antena3,
Clotilde Armand isi anunta victoria inainte de decizia BEC: Am invins! Vom face o primarie de sticla!

Candidata USR-PLUS la primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, si-a anuntat, miercuri, victoria, cu mai putin de 2 ore inaintea momentului in care Biroul Electoral Central este asteptat sa dea o decizie la cererea PSD de renumarare a voturilor in aceasta circumscriptie. continuă pe Antena3

BEC anunta noi rezultate partiale: Clotilde Armand ramane pe primul loc

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, se mentine pe prim.

BEC, date partiale pentru Sectorul 1, dupa 96% din voturi numarate: Clotilde Armand - 41,03%; Daniel Tudorache - 39,78%

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, se mentine pe primul loc la alegerile locale cu 41,03% din voturi, la o diferenta de 1,25% de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,78%, potrivit datelor partiale centralizate de BEC pana marti, la ora 20. 00, dupa numararea a 96% dintre voturi.

FOTO PSD scrie in sesizarea facuta la BEC ca din numaratoarea paralela a partidului Clotilde Armand are mai multe voturi decat Dan Tudorache Sesizarea in care se cere si renumararea voturilor, trimisa fix la un minut dupa expirarea termenului legal

PSD a cerut Biroului Electoral Central anularea alegerilor sau renumararea voturilor la Sectorul 1, invocand fraudarea alegerilor in defavoarea lui Dan Tudorache, insa solicitarea a fost transmisa fix la un minut dupa expirarea termenului legal. in sesizarea in care social-democratii reclama fraudarea alegerilor in defavoarea candidatului lor, scrie insa ca, din numaratoarea paralela a partidului, Clotilde Armand are mai multe voturi decat Dan Tudorache.

Situatie incerta in continuare la Sectorul 1. Dan Tudorache: Am solicitat BEC renumararea voturilor Clotilde Armand: Pesedistilor le transmit ca voi sta la Biroul Electoral pana cand lamurim lucrurile

La mai bine de 24 de ore de la inchiderea sectiilor de votare, situatia de la Sectorul 1 al Capitalei nu a fost inca transata. Lupta dintre Clotilde Armand, candidata USR-PLUS, cu sustinerea PNL, si Dan.

Rezultate partialeBEC ora 20.00. Clotilde Armand ramane pe primul loc la Sectorul 1

Rezultatele partiale BEC de la ora 20. 00 nu aduc nicio schimbare de ierarhie in Bucuresti, Clotilde Armand fiind in continuare pe primul loc dupa numararea a peste 93% din voturile din Sectorul 1 al Capitalei.

Barna: Nu exista niciun temei pentru renumararea voturilor. Clotilde Armand este primar. Am prins PSD furand la Sectorul 1

Liderul USR Dan Barna a declarat ca nu exista, in prezent, niciun temei pentru fi renumarate voturile in Sectorul 1 si a precizat ca la Primaria Sectorului 1 edil este Clotilde Armand, iar rezultatele finale ale BEC vor arata acest lucru. El a mai spus ca am prins PSD furand la Sectorul 1. Trebuie sa avem o reactie.

Dan Tudorache revendica victoria la Sectorul 1: Dupa terminarea numaratorii paralele, am in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand! Reactia contracandidatei sale

UPDATE, 28 septembrie, ora 13. 45 -Clotilde Armand, candidata pentru functia de primar al Sectorului 1, din partea USR-PLUS, cu sustinerea PNL, a reactionat la anuntul contracandidatului sau,.

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam.

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam.

Clotilde Armand anunta ca a castigat Primaria Sectorului 1

Candidata USR PLUS la Primara Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca s-a finalizat centralizarea si verificarea voturilor din Sectorul 1 si a iesit invingatoare, la o diferenta de peste o mie de voturi. Am iesit invingatori, matematica a invins, a afirmat Armand, care a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )