Libnet.ro
UNICEF

08:30

Clotilde Armand rabufneste! Motivul este socant: USR nu a stiut ca acele camere de supraveghere functioneaza

Antena3 Antena3,
Clotilde Armand rabufneste! Motivul este socant: USR nu a stiut ca acele camere de supraveghere functioneaza

Mihai Gadea a prezentat, joi seara, reactia lui Clotilde Armand cu privire la imaginile in care mai multe persoane au patruns in sala unde erau depozitati sacii cu buletinele de vot si au sustras mai multi dintre acestia, din Biroul Electoral de Circumscriptie al Sectorului 1. continuă pe Antena3

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam.

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam.

Tudorache: Ce cautau in camera trei reprezentanti USR? Soferul meu nu a intrat niciodata in biroul electoral de sector, asa cum zicea Clotilde Armand

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 1 Daniel Tudorache a declarat ca acele imagini au fost filmate de pe monitoare, deci nu au fost alterate din hard. Edilul in functie s-a intrebat ce cautau in incapere trei reprezentanti de la USR si a adaugat ca soferul sau nu a intrat niciodat in biroul electoral de sector, asa cum a afirmat Clotilde Armand.

Clotilde Armand explica imaginile in care persoane prezentate ca fiind membri USR par ca umbla la sacii cu voturi la Biroul Electoral al Sectorului 1

Candidata PNL - USR PLUS la Primaria Sectorului 1 Clotilde Armand explica imaginile difuzate de Antena 3 in care persoane prezentate ca fiind membri USR par ca umbla la sacii cu voturi, la Biroul Electoral al Sectorului 1.

Drama lui Clotilde Armand. Copilul ei a murit in somn: Nici nu stiam ca se poate intampla acest lucru

Clotilde Armand, deocamdata, conform datelor, este castigatoarea Alegerilor Locale pentru Primaria Sectorului 1 din Capitala. Putina lume stie, insa, ca in spatele zambetului francez, se ascunde si o adevarata drama. Drama lui Clotilde Armand Candidata USR-PLUS, Clotilde Aramnd ar fi castigat cu 1000 de voturi in fata social-democratului Dan Tudorache. in acest moment exista un .

CLOTILDE ARMAND: Nu ne lasam furati, nici intimidati

Candidata USR PLUS pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, azi, ca gesturile de intimidare din ultimele zile la adresa sa si a reprezentantilor USR PLUS vin de la niste oameni disperati. Nu ne lasam furati, nici intimidati, a afirmat Armand, preizand ca renumararea voturilor nu este posibila, intrucat legea nu prevede aceasta posibilitate.

VIDEO Clotilde Armand il acuza pe Dan Tudorache de tentativa de fraudare a alegerilor: Un teanc de procese verbale luate de la biroul electoral de sector si aduse la sediul primariei Mai multe persoane, audiate la Politie

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS la Primaria Sectorului 1 al Capitalei, il acuza de tentativa de fraudare a alegerilor pe contracandidatul sau de la PSD, actualul primar in functie Dan Tudorache. intr-o serie de filmulete postate pe pagina sa de Facebook, Armand sustine ca in sediul Primariei au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate. Reprezentantii USR au sesizat Politia, care a anuntat ca mai multe persoane au fost duse la audieri.

Surse: Numaratoarea paralela a USR-PLUS il contrazice pe Dan Tudorache. Clotilde Armand: Fostul primar al Sectorului 1 nu stie sa numere

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS si PNL pentru Primaria Sectorului 1, ar avea un avans de aproape o mie de voturi fata de Dan Tudorache in cursa pentru primaria de sector, au precizat surse politice petntru Adevarul. Anterior, candidatul PSD anuntase ca potrivit numaratorii paralele a partidului sau ar fi avut un avans de 200 de voturi.

Barna: Cifrele din procesele-verbale coincid cu cifrele din sistemul oficial. Clotilde Armand e primarul Sectorului 1

Co-presedintele USR Dan Barna a declarat, miercuri, ca situatia de la Sectorul 1 a fost lamurita, cifrele din procesele-verbale coincid cu cele din sistemul oficial, iar Clotilde Armand, candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS, este primarul acestui sector.

Deputatul PPU (social-liberal) Andrei Gerea: O rugam pe Clotilde Armand sa renunte la manipulari si diversiuni

Deputatul umanist Andrei Gerea, candidat PPU social-liberal) la primaria Sectorului 1, sanctioneaza ferm declaratiile reprezentantei USR, Clotilde Armand. Andrei Gerea ii solicita lui Clotilde Armand sa renunte la manipulari si diversiuni! .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )