Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cluj: Dosar penal pentru un invatator ce ar fi batut un elev de clasa I-a

Hotnews Hotnews,
 Cluj: Dosar penal pentru un invatator ce ar fi batut un elev de clasa I-a

IPJ Cluj a deschis un dosar penal in cazul unui invatator din comuna clujeana Jucu, pentru purtare abuziva fata de un elev. Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat duminica, pentru Agerpres, ca elevul a fost lovit si ca a avut nevoie de ingrijiri medicale. continuă pe Hotnews

Dosar penal pentru corupere sexuala a minorilor in cazul profesorului din Alba Iulia acuzat ca pipaia elevele. Barbatul este asistat de colegi la orele de sport

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia s-a autosesizat si a demarat cercetari fata de profesorul de educatie fizica si sport de la Scoala Generala Vasile Goldis din Alba Iulia, Viorel Oarga 60 de ani) pentru infractiunea de corupere sexuala a minorilor. Profesorul este asistat de alti colegi la orele pe care le tine in prezent.

Dosar penal la DIICOT, dupa ce Raiffeisen Bank a fost atacata de hackeri

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Iasi a deschis un dosar penal in care cerceteaza un atac al unor hackeri asupra bancomatelor Raiffeisen Bank. Conform reprezentantilor bancii, incidentul a avut loc in septembrie 2016, organele de urmarire penala incepand investigatiile imediat. Banca a cooperat cu acestea, oferind toate informatiile pe care le aveam, ne-au transmis sursele citate, mentionand: Banca a luat toate masurile pentru ca astfel de incidente sa nu se mai repete. Securitatea este o preocupare continua a bancii pentru a preintampina atacurile informatice si a raspunde permanent complexitatii lor. Demn de subliniat este ca niciun client la bancii nu a suferit niciun prejudiciu, iar de la acel incident acum un an si jumtatate) nu am mai avut niciun incident similar. in legatura cu incidentul din septembrie 2016, din informatiile pe care le avem, o persoana a fost deja trimisa in judecata.

Fostul sef SRI Prahova, urmarit penal pentru ucidere din culpa (VIDEO)

Fostul sef SRI Prahova este urmarit penal pentru ucidere din culpa. Silviu Deatcu a omorat, in decembrie anul trecut, o femeie dupa ce s-a urcat beat la volan. Deatcu a fost depistat cu o alcoolemie de 0,43 la m.

O pensionara din Cluj, cerere incredibila pentru autoritati!Din motive religioase, ea refuza cardulde transport gratuit

O pensionara dinCluj-Napoca refuza sa primeasca cardul de transportgratuitCTP din motive religioase. Sesizarea a fost postata pe aplicatia MyCluj a Primariei Cluj-Napoca de catre fiica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )