Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dosar penal la DIICOT, dupa ce Raiffeisen Bank a fost atacata de hackeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosar penal la DIICOT, dupa ce Raiffeisen Bank a fost atacata de hackeri

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Iasi a deschis un dosar penal in care cerceteaza un atac al unor hackeri asupra bancomatelor Raiffeisen Bank. Conform reprezentantilor bancii, incidentul a avut loc in septembrie 2016, organele de urmarire penala incepand investigatiile imediat. Banca a cooperat cu acestea, oferind toate informatiile pe care le aveam, ne-au transmis sursele citate, mentionand: Banca a luat toate masurile pentru ca astfel de incidente sa nu se mai repete. Securitatea este o preocupare continua a bancii pentru a preintampina atacurile informatice si a raspunde permanent complexitatii lor. Demn de subliniat este ca niciun client la bancii nu a suferit niciun prejudiciu, iar de la acel incident acum un an si jumtatate) nu am mai avut niciun incident similar. in legatura cu incidentul din septembrie 2016, din informatiile pe care le avem, o persoana a fost deja trimisa in judecata. continuă pe Ziarul Bursa

[P] Sustinem antreprenorii start-up prin programul Factory by Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank lanseaza un nou concept, Factory by Raiffeisen Bank, dedicat start-up-urilor romanesti. La fabrica noastra de afaceri, antreprenorii care-si propun sa produca bunuri si sa ofere servicii intr-un mod inovator, in diverse domenii, au acum o sansa reala la finantare si, totodata, la indrumare pentru lansarea si dezvoltarea afacerilor.

Dosar penal pentru tatal care si-a rapit copiii

Politistii au deschis un dosar penal pe numele barbatului care si-a rapit copiii. Cei doi copii rapiti de tatal lor au fost gasiti in Bucuresti, langa ambasada Greciei. Barbatul a fost identificat.

Seful DIICOT a avut dosar penal la DNA

Pe numele sefului Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism DIICOT), Daniel Horodniceanu, a existat un dosar penal la DNA. Cazul a fost insa clasat de procurorii anticoruptie. Marturisirea ii apartine chiar procurorului-sef. Dosarul ar fi vechi de 10 ani.

Barbat din Zimnicea, cercetat dupa ce a fost prins la volan. Motivul pentru care i s-a intocmit dosar penal

Un barbat de 45 de ani, de loc din orasul Zimnicea, a fost prins de politisti ca sofa pe un drum national, desi ii fusese suspendat dreptul de a mai conduce. Acesta a fost oprit pe Drumul National 5C, in localitatea Slobozia, din judetul Giurgiu.

Prahova: Doi jandarmi au ajuns la spital, dupa ce au fost batuti de indivizi surprinsi furand motorina

Doi jandarmi ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova au ajuns la spital, dupa ce au fost batuti, vineri, cu batele si le-a fost distrusa masina de serviciu de catre mai multi indivizi care fusesera.

Botosani: Alerta dupa ce au fost descoperite focare de rujeola

Autoritatile sanitare din judetul Botosani sunt in alerta dupa ce au fost descoperite focare de ruje.

Un politician celebru se retrage din viata politica dupa ce a fost acuzat de viol

Un influent politician sud-coreean a demisionat marti din functia de guvernator si si-a anuntat retragerea din viata politica dupa ce a fost acuzat de viol de o colaboratoare, relateaza AFP. Ahn Hee-jung s-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )