Libnet.ro
UNICEF

17:45

Clujul are cea mai moderna sala de sport din Romania

Online Sport Online Sport,
Clujul are cea mai moderna sala de sport din Romania

Marti a fost finalizata constructia Salii Polivalente din Cluj, o arena inchisa care devine cea mai moderna si incapatoare din Romania. continuă pe Online Sport

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din tara a fost finalizata la Cluj. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania va fi inaugurata pe 31 octombrie. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei, iar lucrarile au inceput in 2011. Comisia de receptie din cadrul Primariei a demarat astazi procedurile de verificare a lucrarilor.

Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata. Investitie de 70 milioane lei

Sala Polivalenta din Cluj, cea mai moderna de la ora actuala din Romania, a fost finalizata, investitia totala ridincandu-se la 70 milioane lei. Constructia va fi inaugurata pe 31 octombrie, atunci cand va avea loc un concert sustinut de artistul James Blunt.

Business report: Romania ineficienta: Desi cheltuieste cel mai mult din UE pe investitii, are cea mai slaba infrastructura; Cum a dat Gazprom tarcoale Romaniei; Guvernul vrea sa oblige prin lege proprietarii de apartamente sa aleaga intre centrala si cal

Reducerea CAS nu va crea mai multe locuri de munca. Oamenii de afaceri spun ca o scadere a contributiilor sociale cu 5 puncte e nesemnificativa. Pentru stimularea angajarilor, ei au nevoie de eradicarea coruptiei, stabilitatea economiei si a sistemului legislativ. Cu ce se alege Romania de pe urma Euro 2020. Patru meciuri din turneul final al Campionatului European de Fotbal din 2020 se vor disputa la Bucuresti. Pana atunci, trebuie sa construim insa o autostrada care sa duca la granita cu Ungaria si o noua linie de metrou.

30 de copii romani au fost SALVATI din mainile traficantilor de carne vie, in cea mai mare operatiune transfrontaliera din istorie

Treizeci de copii romani au fost salvati de politisti din mainile traficantilor de carne vie, in cea mai ampla operatiune din istorie impotriva crimei organizate. Este vorba despre o operatiune Europol in 34.

FOTO Cea mai sexi infractoare: o tanara din Canada este considerata prea frumoasa ca sa intre la puscarie

Dupa ce la inceputul verii infractorul Jeremy Meeks a facut furori cu infatisarea sa, fiind ofertat de nume de top din industria modei si numit in presa internationala cel mai atractiv detinut, Stephanie Beaudoin este considerata cea mai sexi infractoare.

O secventa cu Steve McQueen, desemnata cea mai buna scena cu motociclete din istoria cinematografiei

O secventa din filmul Marea evadare/The Great Escape 1963), in care actorul american Steve McQueen interpreteaza un personaj urmarit de nazisti, a fost desemnata cea mai buna scena cu motociclete din istoria cinematografiei.

Romania la inaltime: Manastirea Varatec, cea mai mare manastire de maici din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

VIDEO Noua Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata - Cum arata investitia de 70 de milioane de lei

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost finalizata, dupa patru ani de la startul lucrarilor. Este o adevarat bijuterie, a declarat Emil Boc, primarul municipiului. Costurile totale au fost de 70 milioane de lei. Intra in material pentru a vedea cum arata noua sala.

FOTO VIDEO Cea mai adanca piscina din lume a fost inaugurata in Italia

Recordul pentru cea mai adanca piscina din lume a fost doborat anul acesta de Y-40 Deep Joy, o constructie impresionanta din Italia, care are 40 de metri adancime. Pana de curand, titlul era detinut de bazinul Nemo 33 din Belgia, cu 34,5 metri adancime.

Sala Polivalenta din Cluj, finalizata dupa patru ani; investitiile s-au ridicat la 70 mil. lei

Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata dupa aproape patru ani, investitiile ridicandu-se la 70 de milioane de lei. Primarul Emil Boc a descris-o ca pe o adevarata bijuterie a sportului si a divertismentului, care va fi pentru multi ani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )