Libnet.ro
UNICEF

14:30

FOTO VIDEO Cea mai adanca piscina din lume a fost inaugurata in Italia

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cea mai adanca piscina din lume a fost inaugurata in Italia

Recordul pentru cea mai adanca piscina din lume a fost doborat anul acesta de Y-40 Deep Joy, o constructie impresionanta din Italia, care are 40 de metri adancime. Pana de curand, titlul era detinut de bazinul Nemo 33 din Belgia, cu 34,5 metri adancime. continuă pe Adevărul

VIDEO Cel mai mare avion din lume: Cum este asamblat un Airbus A380 in trei minute

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de avion superjumbo este asamblat, scrie Mediafax.

Cea mai mare reclama din lume: LG promoveaza G3 agresiv in lumea araba

LG G3 poate fi poate cel mai bun smartphone cu Android de pe piata in momentul acesta, iar compania din Coreea de Sud vrea sa demonstreze asta. Au pus cea mai mare reclama din lume.

Dmitri Medvedev: Intregul sistem de securitate al Europei este amenintat. Suntem cea mai mare tara din lume, o putere nucleara

Intregul sistem de securitate al Europei este amenintat, in prezent, a declarat vineri premierul rus Dmitri Medvedev, reprosand Occidentului ca pare sa uite ca tara sa are propriile interese si avertizand ca nu va tolera santajul politic, relateaza RIA Novosti, citata de Mediafax.

VIDEO Steaua vs. Aalborg, set la zero/ Steaua si-a egalat cea mai categorica victorie din istorie in cupele europene

Steaua a invins vineri cu un scor de tenis - 6-0 - formatia AaB Aalborg, in prima etapa a Grupei J a Ligii Europa si si-a egalat astfel cea mai categorica victorie din istoria participarilor in cupele europene. Vezi in articol rezumatul video.

Gigantul software german SAP face cea mai mare achizitie din istoria sa: 8,3 miliarde dolari pentru Concur Technologies

SAP, furnizorul german de solutii software de business, a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 8,3 miliarde dolari pentru compania americana Concur Technologies. Compania preluata furnizeaza software de management al cheltuielilor si are 23. 000 de clienti.

Steaua a egalat cea mai mare victorie din cupele europene

Prin victoria cu Aalborg, scor 6-0, Steaua si-a egalat cea mai mare victorie din istorie in cupele europene.

Faze Tari: Virginitatea costa 5.000 de dolari. Un tanar mincinos a platit scump o noapte de amor; Iata unde traiesc cei mai multi bogatasi din lume; O femeie din Suedia a descoperit un slogan nazist pe chitanta primita de la un supermarket

Telefonul asta costa cat o limuzina!Ai asteptat cu sufletul la gura noul iPhone, dar doresti unul special? Cei de la Apple au creat cea mai scumpa versiune. Cumperi 10 pizza si ai un hamster cadou. Super oferta! O pizzerie din Australia a gasit o solutie inedita ca sa atraga mai multi clienti.

Imagini inedite. Iata cum este asamblat cel mai mare avion din lume, Airbus A380

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de.

FOTO Topul celor mai ciudate restaurante din lume

Cina poate deveni o experienta destul de interesanta daca alegi sa mananci intr-un loc in care in loc de scaune ai vase de toaleta sau unde esti servit de chelneri-ninja.

August 2014 a fost cea mai calda luna august din lume din 1880 si pana in prezent

Luna august a anului curent a fost cea mai calda luna august de pe planeta de la inceputul inregistrarii unei cresteri a temperaturilor mondiale, din 1880, potrivit Agentiei americane oceanografica si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )