Libnet.ro
UNICEF

11:30

Yes Men, activistii care parodiaza cele mai mari corporatii si guverne, vin la Pelicam. Ce documentare vom putea viziona in premiera

Adevărul Adevărul,
Yes Men, activistii care parodiaza cele mai mari corporatii si guverne, vin la Pelicam. Ce documentare vom putea viziona in premiera

Cei doi celebri activisti de la Yes Men vin la Tulcea pentru a participa la cea de-a sasea editie a Pelicam Festivalul International de Film despre Mediu si Oameni, care se va desfasura in perioada 8-11 iunie. continuă pe Adevărul

Atac cibernetic global, unul dintre cele mai mari din istorie: Hackerii au lovit computere din 100 de tari, cerand rascumparari pentru a debloca computerele afectate / Acestia au folosit un program dezvoltat de agentia de spionaj a SUA

O atac cibernetic global cu instrumente de hacking despre care expertii cred ca au fost dezvoltate de Agentia de Securitate Nationala a SUA a afectat sistemul de sanatate britanic, a lovit companii mari precum curierul FedEx si a infectat vineri computere din aproape 100 de tari, transmite Reuters.

Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem atunci cand amplasam o baie in apartament

Atunci cand construiesti o casa te gandesti la living, dormitoare si bucatarie, insa de multe ori nu te preocupa pozitia baii. Ei bine, exista cateva reguli de amplasare a acesteia dupa care multi arhitecti se ghideaza. Problema apare in apartamente, unde spatiul redus si continuitatea .

Subiectele zilei: Antreprenor de Europa, cu buletin de Romania. Ce ne-a adus Uniunea Europeana: undita si echipa; Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment din Romania; Jumatate din turismul de pe litoral se face la negru

Am mers prin cantinele de corporatisti din Bucuresti, ca sa-ti arat ce vei manca toata viata. Ai putea sa-ti faci mancare sanatoasa de acasa, dar cu totii stim ca ti-e lene. In sine, mediul din corporatii e ceva nociv pentru viata unui om. Este Donald Trump in pericol de a fi destituit? Dupa demiterea directorului FBI Comey, tot mai multe voci cer in SUA demararea procedurii de destituire a presedintelui Trump.

Care sunt cele mai atractive profesii care iti pot garanta o intalnire romantica

Nu toate profesiile sunt atragatoare in ochii celor care isi doresc sa cunoasca oameni noi. Un nou studiu a aratat care sunt cele mai atractive profesii care iti pot garanta o intalnire romantica, iar rezultatele sunt surprinzatoare.

Cine are cele mai mari sanse sa antreneze Steaua

Laurentiu Reghecampf este ca si plecat de la Steaua, iar un nume este deja vehiculat aproape sigur ca va prelua echipa.

VIDEO. Cine sunt concurentii cu cele mai mari sanse sa castige Eurovision 2017

Marile favorite in finala editiei din 2017 a concursului Eurovision sunt Italia si Portugalia. Pronosticurile caselo de pariuri ar putea fi rasturnate doar de Bulgaria, Suedia si Armenia.

Moody 's a degradat cele mai mari banci din Canada

Un comunicat de presa de pe site-ul agentiei Moody 's Investors Service arata ca ratingul pe termen lung al primelor sase banci comerciale din Canada a fost redus cu o treapta.

Zeci de mii de computere din toata lumea, vizate de atacul cibernetic de tip ransomware: Care sunt cele mai afectate tari

Zeci de mii de computere din toata lumea au fost afectate de un atac cibernetic de proportii, de tip ransomware, cunoscut sub numele de WannaCry. Companii si institutii din peste 100.

Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment din Romania

Romanii au talent este de departe cea mai urmarita emisiune, reusind sa inregistreze cifre aproape duble in comparatie cu productia ce ocupa locul secund in topul audientelor din luna aprilie.

Lider sindical: Nu facem greva pentru ca vrem salarii mai mari, ci pentru a salva ROMATSA de la faliment

Controlorii de trafic aerian nu au facut greva pentru salarii mai mari, ci pentru a atrage atentia autoritatilor statului asupra situatiei ROMATSA si a o salva de la faliment, a declarat, vineri, presedintele Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian ATSR), Gabriel Tudorache, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )