Libnet.ro
UNICEF

00:07

CNA amendeaza TVR cu 50.000 de lei pentru colindul difuzat de TVR 3

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNA amendeaza TVR cu 50.000 de lei pentru colindul difuzat de TVR 3

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat, astazi, cu 50. 000 de lei Societatea Romana de Televiziune pentru posturile TVR 3 si TVR Cluj care au difuzat in data de 06 decembrie un colind antisemit interpretat de ansamblul Dor Transilvan, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

CNA a amendat TVR cu 50.000 de lei pentru colindul antisemit

Este interzisa difuzarea in programele audiovizuale a oricaror forme de manifestari antisemite sau xenofobe acesta este prevederea din Legea audiovizualului invocata de CNA pentru a amendat TVR cu 50. 000 de lei pentru difuzarea colindului considerat antisemit.

CNA amendeaza TVR cu 50.000 de lei pentru colindul antisemit difuzat de TVR 3. CNCD urmeaza sa discute cazul luni

CNA a amendat, joi, TVR romana cu 50. 000 de lei pentru faptul ca TVR 3 si TVR Cluj au difuzat un colind antisemit intr-o emisiune din 6 decembrie, cand al treilea canal al televiziunii publice s-a repozitionat ca post dedicat mediului rural. Cazul respectiv urmeaza sa fie discutat luni si de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa cum a spus pentru HotNews. ro presedintele CNCD, Csaba Asztalos.

CNA: TVR 3, amendat cu 50.000 de lei pentru colindul antisemit

Postul public de televiziune a fost sanctionat, joi, de CNA pentru colindul antisemit care a incalcat legislatia audiovizualului. TVR 3 va trebui sa plateasca o amenda de 50. 000 de lei in urma deciziei.

Federatia evreilor din Cluj cere TVR sa-si prezinte scuze evreilor pentru colindul antisemit

Presedintele Federatiei Comunitatii Evreiesti Cluj, Robert Schwartz, solicita TVR sa prezinte scuze publice evreilor din Romania pentru colindul antisemit difuzat intr-o emisiune la TVR 3, reclamata la CNA din.

Ambasada SUA, despre colindul difuzat de TVR3: O expresie inacceptabila de antisemitism

Ambasada SUA la Bucuresti considera difuzarea de catre postul public de televiziunea TVR a unui colind care glorifica Holocaustul si violenta impotriva evreilor ca o expresie inacceptabila de antisemitism ce trebuie condamnata in termeni fermi si fara echivoc.

TVR 3, reclamat pentru difuzarea unui colind antisemit. Ce spune televiziunea publica.

Postul public TVR 3 a difuzat, vineri, in cadrul emisiunii de relansare a canalului, un colind antisemit si a fost reclamat la Consiliul National al Audiovizualului CNA) si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de catre Grupul pentru Dialog Social si Revista 22. Grupul de colindatori Ansamblul Dor transilvan a cantat, in cadrul emisiunii, un colind in care este folosit de mai multe ori termenul jidov, in mesaje antisemite. A nascut un fiu frumos / Anume Iisus Hristos .

CFR: Contract de 1,35 miliarde lei pentru reabilitarea tronsonului Vintu de Jos-Simeria

CFR a semnat cu consortiul Swietelsky - Strabag - Alstom - Arcada - Euro Construct - Transferoviar Grup contractul pentru executia lucrarilor de constructii si instalatii pe tronsonul Vintu de Jos - Simeria, parte integranta a sectiunii Coslariu - Simeria, potrviit unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )