Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNADNR anunta oficial anularea concesiunii pentru autostrada Comarnic-Brasov

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNADNR anunta oficial anularea concesiunii pentru autostrada Comarnic-Brasov

CNADNR a anuntat anularea procedurii pentru atribuirea contractului de concesiune privind constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov, din cauza problemelor cu finantarea, urmand sa scoata la licitatie 10 km de pe acest tronson cu bani de la. continuă pe Wall-Street Ro

Autostrada Comarnic-Brasov a picat, in mod oficial, pentru a treia oara. Constructorii nu au obtinut finantare

Autostrada Comarnic-Brasov a cazut in mod oficial, pentru a treia oara in decurs de zece ani, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) anuntand anularea procedurii privind atribuirea contractului de concesiune deoarece costurile ar fi fost incluse in deficitul bugetar, iar consortiul Vinci-Aktor-Strabag nu a reusit sa obtina implicarea institutiilor financiare internationale internationale in proiect.

Tariceanu a cerut oficial infiintarea Comisiei pentru Democratie: Raportul dintre puterile statului trebuie analizate (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a cerut oficial infiintarea Comisie pentru Democratie, care ar avea rolul de a analiza modul in care functioneaza statul in Romania si echilibrul dintre puteri, informeaza B1.

CNADNR renunta la autostrada Comarnic-Brasov: Constructia prin concesiune a fost anulata

Compania de Autostrazi a elaborat un raport prin care anuleaza constructia prin concesiune a autostrazii Comarnic Brasov, anunta, joi, CNADNR. Statul se afla la al treilea esec in a gasi un constructor.

Tariceanu merge mai departe. A cerut, oficial, infiintarea Comisiei pentru Democratie

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a trimis Biroului Permanent, luni, cererea de infiintare a Comisie pentru Democratie al carei rol este acela de a analiza modul in care functioneaza statul in Romania si echilibrul dintre puteri.

Tariceanu a solicitat oficial infiintarea Comisiei pentru evaluarea democratiei in Senat

Presedintele Senatului, Calin Popesscu Tariceanu, a depus la Biroul Permanent al Senatului, care urmeaza sa se reuneasca in sedinta de azi, solicitarea de constituire a Comisiei speciale pentru evalurea starii de democratie si a statului de drept in Romania, care ar urma sa aiba noua membri si sa depuna raportul la noua luni dupa infiintare.

Bethesda anunta data de lansare pentru Fallout 4 [VIDEO]

In cadrul primei sale conferinte de la E3, cei de la Bethesda au facut multe anunturi interesante, printre care si unul despre lansarea oficiala a Fallout 4. Fanii seriei Fallout asteapta de mult timp sa puna mana pe un nou episod al francizei. Inevitabilul va avea loc pana la finele acestui an. La inceputul acestei [] Bethesda anunta data de lansare pentru Fallout 4 [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )