Libnet.ro
UNICEF

09:15

CNADNR renunta la autostrada Comarnic-Brasov: Constructia prin concesiune a fost anulata

B1 B1,
CNADNR renunta la autostrada Comarnic-Brasov: Constructia prin concesiune a fost anulata

Compania de Autostrazi a elaborat un raport prin care anuleaza constructia prin concesiune a autostrazii Comarnic Brasov, anunta, joi, CNADNR. Statul se afla la al treilea esec in a gasi un constructor. continuă pe B1

CNADNR anunta oficial anularea concesiunii pentru autostrada Comarnic-Brasov

CNADNR a anuntat anularea procedurii pentru atribuirea contractului de concesiune privind constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov, din cauza problemelor cu finantarea, urmand sa scoata la licitatie 10 km de pe acest tronson cu bani de la.

Constructia prin concesiune a autostrazii Comarnic Brasov a fost oprita

Compania de Autostrazi a elaborat un raport prin care anuleaza constructia prin concesiune a autostrazii Comarnic Brasov, potrivit unor surse, citate de Digi 24. Statul se afla la al treilea esec in a gasi.

Autostrada Comarnic-Brasov a picat, in mod oficial, pentru a treia oara. Constructorii nu au obtinut finantare

Autostrada Comarnic-Brasov a cazut in mod oficial, pentru a treia oara in decurs de zece ani, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) anuntand anularea procedurii privind atribuirea contractului de concesiune deoarece costurile ar fi fost incluse in deficitul bugetar, iar consortiul Vinci-Aktor-Strabag nu a reusit sa obtina implicarea institutiilor financiare internationale internationale in proiect.

OFICIAL Concesiunea autostrazii A3 Comarnic - Brasov a picat. Ce proiecte vor demara autoritatile in schimb pentru a rezolva situatia de pe Valea Prahovei

Concesiunea celor 53 de km de autostrada dintre Comarnic si Brasov, afacere semnata cu asocierea Vinci - Aktor - Strabag ce presupunea un cost de 8,5 miliarde de euro pentru constructia, intretinerea si operarea autostrazii pe 26 de ani, a picat , dupa cum a anuntat joi Compania de Autostrazi intr-un comunicat oficial. La pachet cu anuntul, oficialii de la CNADNR au trimis motivele pentru care discutiile au esuat si au prezentat masurile si proiectele care vor demara in schimb pentru rezolva problemele de trafic de pe Valea Prahovei: centuri ocolitoare la statiuni, un nou drum national pe Valea Doftanei si scoaterea la licitatie a constructiei celor doua sectoare de capat ale autostrazii Comarnic - Brasov, toate cu finantare de la Buget. Victor Ponta, in februarie 2013: Daca Autostrada Comarnic-Brasov nu e gata pana in 2016, nu mai candidez la urmatoarele parlamentare / Dan Sova: Ma mut cu cortul acolo si tot va fi gata.

SURSE Concesiunea A3 Comarnic - Brasov a picat. Autoritatile se pregatesc sa anunte esecul si ce vor masuri vor lua

Concesiunea celor 53 de km de autostrada dintre Comarnic si Brasov, afacere semnata cu asocierea Vinci - Aktor - Strabag ce presupune un cost de 8,5 miliarde de euro pentru constructia, intretinerea si operarea autostrazii pe 26 de ani, a picat si autoritatile vor anunta joi, oficial, cel de-al treilea esec in zece ani de a realiza autostrada de pe Valea Prahovei. Odata cu anuntul noului esec, autoritatile de la Transporturi vor detalia si ce masuri vor lua in locul actulului proiect, eforturile concentrandu-se pe realizarea de centuri ocolitoare la statiunile din Valea Prahovei, precum si demararea de la buget a capetelor de autostrada dinspre Comarnic si dinspre Brasov. Victor Ponta, in februarie 2013: Daca Autostrada Comarnic-Brasov nu e gata pana in 2016, nu mai candidez la urmatoarele parlamentare / Dan Sova: Ma mut cu cortul acolo si tot va fi gata.

CNADNR: Am anulat contractul de concesiune Comarnic - Brasov din lipsa de finantare

ACTUALIZARE 16:46 in urma finalizarii negocierii pentru atribuirea contractului de concesiune cu asocierea Vinci-Strabag-Aktor, CNADNR SA anunta anularea procedurii pentru atribuirea contractului de concesiune de lucrari publice pentru proiectarea, constructia, finantarea, operarea si intretinerea autostrazii Bucuresti- Brasov, tronsonul Comarnic-Brasov din lipsa de finantare, potrivit unui comunicat de presa remis azi redactiei.

CNADNR: Am anulat contractul de concesiune Comarnic - Brasov din lipsa de finantare

ACTUALIZARE 16:46 in urma finalizarii negocierii pentru atribuirea contractului de concesiune cu asocierea Vinci-Strabag-Aktor, CNADNR SA anunta anularea procedurii pentru atribuirea contractului de concesiune de lucrari publice pentru proiectarea, constructia, finantarea, operarea si intretinerea autostrazii Bucuresti- Brasov, tronsonul Comarnic-Brasov din lipsa de finantare, potrivit unui comunicat de presa remis azi redactiei.

Constructia autostrazii Comarnic-Brasov, anulata pentru a treia oara

Constructia autostrazii Comarnic-Brasov a fost anulata pentru a treia oara. CNADNR a anuntat sistarea procedurii pentru atribuirea contractului de concesiune din cauza problemelor cu finantarea. Ofertantul.

VIDEO 60 de km de autostrada ce par imposibil de construit. Ce urmeaza dupa al treilea esec in zece ani pentru Comarnic - Brasov

Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi renunta la concesiunea autostrazii Comarnic - Brasov. Cu alte cuvinte, constructia uneia dintre cele mai asteptate sosele de viteza din tara sufera un nou esec, al treilea in ultimii 10 ani.

Telenovela autostrazii Comarnic - Brasov, aproape de final. Autoritatile se gandesc sa renunte la concesiunea de 8,5 miliarde de euro de pe Valea Prahovei

Concesiunea autostrazii Comarnic - Brasov a picat, potrivit postului de stiri Digi 24, care citeaza un raport nepublicat al Companiei nationale de autostrazi si drumuri CNADNR). Pe de alta parte, surse guvernamentale au confirmat pentru HotNews. ro decizia autoritatilor de a renunta la concesiunea cu Vinci-Aktor-Strabag, ce presupune un cost pentru statul roman de 8,5 miliarde de euro pe o perioada de 26 de ani, insa pana in acest moment nu au fost semnate documente oficiale in acest sens, acest lucru urmand a fi facut, cel mai probabil, de noul ministru al Transporturilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2383 seconds )