Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tariceanu merge mai departe. A cerut, oficial, infiintarea Comisiei pentru Democratie

România Liberă România Liberă,
Tariceanu merge mai departe. A cerut, oficial, infiintarea Comisiei pentru Democratie

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a trimis Biroului Permanent, luni, cererea de infiintare a Comisie pentru Democratie al carei rol este acela de a analiza modul in care functioneaza statul in Romania si echilibrul dintre puteri. continuă pe România Liberă

Tariceanu a cerut oficial infiintarea Comisiei pentru Democratie: Raportul dintre puterile statului trebuie analizate (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a cerut oficial infiintarea Comisie pentru Democratie, care ar avea rolul de a analiza modul in care functioneaza statul in Romania si echilibrul dintre puteri, informeaza B1.

Tariceanu a solicitat oficial infiintarea Comisiei pentru evaluarea democratiei in Senat

Presedintele Senatului, Calin Popesscu Tariceanu, a depus la Biroul Permanent al Senatului, care urmeaza sa se reuneasca in sedinta de azi, solicitarea de constituire a Comisiei speciale pentru evalurea starii de democratie si a statului de drept in Romania, care ar urma sa aiba noua membri si sa depuna raportul la noua luni dupa infiintare.

Motiunea de cenzura a PNL a picat. Guvernul merge mai departe. Victor Ponta: Avem majoritate, haideti sa ne apucam de treaba (VIDEO)

Motiunea de cenzura a PNL a picat, in urma votului acordat vineri in plenul Parlamentului, informeaza B1 TV. Scorul a fost de 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 au fost anulate. Pentru ca motiunea.

UPDATE Tariceanu a solicitat oficial infiintarea Comisiei pentru evaluarea democratiei in Senat: Eu nu voi face parte din comisie/ Componenta se decide saptamana viitoare

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a depus la Biroul Permanent al Senatului, care urmeaza sa se reuneasca in sedinta luni, solicitarea de constituirea a Comisiei speciale pentru evalurea starii de democratie si a statului de drept in Romania, care ar urma sa aiba 9 membri si sa depuna raportul la noua luni dupa infiintare. UPDATE La finalul sedintei Biroului Permanent, Tariceanu a explicat ca liderii de grup parlamentar au termen o saptamana sa vina cu propuneri privind statutul comisiei si componenta acesteia, precizand ca el a facut doar o propunere in ceea ce priveste cei 9 membri si raportul dupa 9 luni, care nu trebuie sa ramana astfel. Click pe foto pentru documentul integralCiteste si: Catalin Predoiu PNL): Exista un risc imediat sa se readuca pe masa desfiintarea DNA, dezincriminarea unor infractiuni, amnistia si gratierea.

Iohannis: Nu am stiut ca Ponta merge la Baku. Nu stiu cum voi coabita pe mai departe cu el

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, inainte de plecarea in Croatia, ca nu a stiut ca Ponta merge la Baku. Nu am stiut ca Ponta merkge la Baku, a spus seful statului, adaugand ca nu a vorbit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )