Libnet.ro
UNICEF

06:45

CNADNR a atribuit contractul pentru construierea centurii din Bacau unei firme din Turcia

România Liberă România Liberă,
CNADNR a atribuit contractul pentru construierea centurii din Bacau unei firme din Turcia

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a atribuit contractul pentru constructia variantei de ocolire a orasului Bacau, in valoare de circa 394 milioane de lei 89,54 milioane de euro), firmei Eko Insaat Ve Tic din Turcia, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

CNADNR a semnat contractul pentru constructia variantei de ocolire a orasului Bacau

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a semnat contractul pentru constructia variantei de ocolire a orasului Bacau, scrie Mediafax. Contractul a fost atribuit in urma.

CNADNR a semnat cu Eko Insaat pentru constructia centurii Bacau

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a semnat contractul pentru constructia variantei de ocolire a orasului Bacau, in valoare de circa 394 milioane de lei 89,54 milioane de euro), fara TVA, atribuit firmei Eko Insaat Ve Tic din Turcia, arata un comunicat remis azi redactiei.

Primii kilometri de autostrada in Moldova: Contractul pentru centura ocolitoare a Bacaului, parte din proiectul autostrazii A7, semnat cu o firma turceasca, la peste un an si patru luni de la finalizarea licitatiei

Contractul pentru constructia variantei ocolitoare a Municipiului Bacau a fost semnat cu firma turceasca EKO INSAAT VE TIC A. , la peste un an si patru luni de la finalizarea initiala a licitatiei publice, a anuntat miercuri Compania de Drumuri si autostrazi CNADNR). Contractul prevede realizarea unei centuri ocolitoare in lungime de peste 30 de km si care sa uneasca DN 11 in Vest), DN2 In Sud), DN2 in Nord) si DN 15 in Nord). Din total, aproape 16 km se suprapun peste traseul proiectului autostrazii Moldova A7), insa acestia vor fi construiti, in prima etapa de executie, doar pe un sens de autostrada, in regim de 2+1 benzi din doi in doi kilometri.

Campania pentru alegerile parlamentare din 7 mai a fost lansata oficial

Premierul britanic David Cameron a fost primit in audienta, azi la Palatul Buckingham, de Regina Elisabeta a II-a, moment care marcheaza lansarea oficiala a campaniei pentru alegerile parlamentare din 7 mai, transmit agentiile internationale de presa.

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, lansata oficial

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, care va avea loc in data de sapte mai, a fost lansata oficial, informeaza Agerpres.

FRF a aprobat Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020

Membrii Adunarii Generale a Federatiei Romane de Fotbal FRF) au aprobat, luni, in unanimitate Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020.

La un pas sa fie ingropati de vii. Jumatate dintr-un sat din Bacau, evacuata din cauza alunecarilor de teren: Nu mai puteam deschide usile

Aproape jumatate de sat a fost evacuat in judetul Bacau din cauza alunecarilor de teren. Dealul pe care sunt construite casele a inceput sa se surpe, cu tot cu gospodariile oamenilor. Tavanul si peretii.

Comisie parlamentara pentru aflarea adevarului din spatele masacrului de la Fantana Alba

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat, miercuri, la Suceava, ca a fost adunat numarul necesar de semnaturi ale parlamentarilor pentru infiintarea comisiei speciale pentru aflarea adevarului masacrului de la Fantana Alba, unde in 1941 ar fi fost omorati peste trei mii de romani, potrivit Mediafax.

Ce suma investeste Administratia Strazilor Bucuresti pentru reabilitarea drumurilor din Capitala

Administratia Strazilor Bucuresti va organiza sase licitatii, cate una pentru fiecare sector, pentru a contracta servicii de reabilitare a drumurilor din Capitala. Suma totala ce urmeza sa fie investita pentru acest proiect se ridica la 67,5 milioane de euro, relateaza Mediafax.

Traian Basescu: Domnule Iohannis, ramaneti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014. Nu va intoarceti in bratele turnatorului Felix

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis din nou, tot cu privire la acceptarea numirii lui Eugen Teodorovici la ministerul Finantelor in contextul in care a votat impotriva arestarii lui Dan.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )