Libnet.ro
UNICEF

10:00

CNAIR: Cine este castigatorul licitatiei pentru construirea a 19 km din Centura Capitalei

B1 B1,
CNAIR: Cine este castigatorul licitatiei pentru construirea a 19 km din Centura Capitalei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a desemnat castigatorul contractului de proiectare si executie pentru Lotul 2 din Autostrada de Centura Bucuresti - Sector Centura. continuă pe B1

Romania a semnat acordul istoric cu SUA pentru construirea reactoarelor de la Cernavoda Va fi format un consortiu cu firme din SUA, Romania, Canada si Franta - UPDATE

Secretarul pentru Energie din SUA, Dan Brouillette, si ministrul roman al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, au parafat vineri un proiect de acord interguvernamental pentru a coopera la extinderea si modernizarea programului de energie nucleara civila din Romania, informeaza Departamentul pentru Energie. Potrivit acestuia, odata executat formal, acest acord istoric va pune bazele pentru ca Romania sa utilizeze expertiza si tehnologia SUA cu o echipa multinationala pentru construirea unitatilor 3 si 4 ale centralei nucleare de la Cernavoda si retehnologizarea reactorului 1. UPDATE Proiectul de 8 miliarde de euro va fi coordonat de AECom si va implica un consortiu format din companii din S. A, Romania, Canada si Franta, informeaza Ambasada SUA in Romania.

Klaus Iohannis reitereaza faptul ca nu a fost testat niciodata pentru Covid-19: Nu am fost in situatia aceasta. Chiar daca ar fi o persoana bolnava, pericolul e redus aproape la zero pentru ca pastrez distanta si port masca (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care a reiterat faptul ca nu a fost testat niciodata pentru COVID-19, intrucat nu s-a.

Medicul Monica Pop detoneaza bomba momentului. Cine este vinovat pentru explozia cazurilor de COVID-19: Nu teatrele, nici restaurantele

Conoscutul medic oftalmolog, Monica Pop, pare ca duce o lupta continua cu autoritatile. Celebra pentru modul sau unic si transparent de a expune problemele tahttps:playtech. rostirimedicul-monica-pop-sare-in-ajutorul-bolnavilor-ignorati-de-medici-toti-pacientii-asigurati-au-aceleasi-drepturi-176070?utm_source=FacebookImpact&utm_campaign=unici&utm_content=FBImpactLocal&utm_medium=Impactrii, aceasta a postat de curand un mesaj in care isi exprima dezacordul privind noile masuri de restrictie. De ce au explodat, de fapt, cazurile de COVID-19 Managerul Spitalului de Urgente .

Detalii din acordul cu SUA pentru construirea reactoarelor de la Cernavoda Romania va primi o finantare americana de cel putin 7 miliarde dolari

Romania si SUA au parafat vineri un acord interguvernamental pentru construirea Unitatilor 3 si 4 ale Centralei de la Cernavoda, pentru retehnologizarea Unitatii 1 si pentru cooperare pe diverse paliere in domeniul nuclear civil din Romania. Pe langa acest acord, mai exista un memorandum de intelegere cu EXIM US Banca de Export-Import a SUA) pentru o finantare de 7 miliarde de dolari pentru dezvoltarea proiectelor din domeniul nuclear, dar si alte domenii, a anuntat ministrul economiei Virgil Popescu de la Washington. insa ar mai putea fi implicate si alte institutii financiare. Va fi pastrata tehnologia CANDU 6, proiectul urmand sa fie coordonat de AECom, cu implicarea unui consortiu format din companii din S. A, Romania, Canada si Franta.

Cine este sotul celebrei Kamara Harris, vectorul de imagine al lui Joe Biden la alegeri

Deja toata lumea o cunoaste pe Kamala Harris, propunerea lui Joe Biden pentru functia de Vicepresedinte al Statelor Unite. Dar iata cine este sotul acesteia! .

Ianis Hagi i-a uimit pe jurnalistii din Scotia. Cine este, de fapt, eroul fotbalistului: atentie, nu e Gica Hagi

Ianis Hagi este intr-o forma excelenta in Scotia, unde a reusit sa se impuna ca titular la Glasgow Rangers. Asta in ciuda unui start de sezon destul de modest. Jurnalistii britanici urmaresc cu mare interes fiecare pas pe care il face Ianis Hagi in perioada in care este in Romania. Fotbalistul lui Rangers a fost .

Dominic Fritz, rezultat negativ pentru COVID-19 El ramane in izolare

Primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca a primit rezultatul testului pentru COVID-19, pe care l-a facut dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata, si ca acesta este negativ. El ramane insa in izolare.

Donald Trump a incheiat tratamentul pentru Covid-19 si ar putea relua de sambata aparitiile publice

Medicul de la Casa Alba, Sean Conley, a anuntat caactualul presedinte al Statelor Unite ale Americiisi-a incheiat tratamentul pentru COVID-19 si ar putea relua angajamentele publice incepand de.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE TESTAREA PENTRU COVID-19: Nu am fost niciodata in situatia ca medicii sa-mi recomande acest test

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, astazi, ca nu s-a testat pentru coronavirus deoarece nu a fost niciodata in situatia ca medicii sa-i recomande sa faca acest lucru.

DOCUMENT Angajatii Spitalului Judetean din Cluj, obligati sa se testeze pentru COVID-19 cu bani din buzunar

Angajatii Spitalului Judetean din Cluj sunt obligati sa se testeze pentru COVID-19 contra cost - 150 de lei pentru un test - cu bani din buzunar, daca au lipsit din unitatea sanitara mai mult de 7 zile consecutiv. Masura apare intr-o adresa semnata de managerul spitalului, Petre Susca, pe data de 2 octombrie. Adresa a fost facuta publica de Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj si vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )