Libnet.ro
UNICEF

12:15

CNAIR, despre podurile din Romania: Nu sunt in pericol sa se prabuseasca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNAIR, despre podurile din Romania: Nu sunt in pericol sa se prabuseasca

Podurile din Romania nu se afla intr-o situatie grava, iar dintre cele 4. 250 astfel de constructii aflate, in prezent, pe reteaua de Drumuri Nationale din Romania, doar 37 se afla in clasa tehnica 5, a anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, Compania. continuă pe Wall-Street Ro

Podurile din Romania NU sunt in pericol sa se prabuseasca !

Din cele 4250 de poduri aflate pe reteaua de Drumuri Nationale din Romania, doar 37 se afla in clasa tehnica 5, iar majoritatea lor sunt situate pe drumuri secundare, preluate in trecut de la autoritatile locale. De asemenea 680 de poduri sunt in clasa tehnica 4, conform unui comunicat CNAIR.

CNAIR: Podurile din Romania nu sunt intr-o situatie grava

Podurile din Romania nu se afla intr-o situatie grava, iar dintre cele 4. 250 astfel de constructii aflate, in prezent, pe reteaua de Drumuri Nationale din Romania, doar 37 se afla in clasa tehnica 5, a.

CNAIR ne linisteste in legatura cu starea podurilor: Nu sunt in pericol sa se prabuseasca

Bulgaria a anuntat ca va renova simultan toate podurile din tara sa, pentru a preveni tragedii precum cea din Italia, unde prabusirea unui viaduct a dus la moarte a cateva zeci de oameni. in Romania, CNAIR anunta ca podurile nu sunt in pericol sa se prabuseasca.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Trei milioane de masini din Romania, in pericol de a fi BLOCATE pe strazi. Vezi daca esti pe LISTA

Tarile occidentale au trecut la masuri drastice in privinta masinilor diesel care au mers pana la restrictionarea circulatiei acestora in marile orase. La baza acestor masuri se aflapoluarea.

Cum a evoluat piata de biciclete din Romania in ultimii ani

Din ce in ce mai multe persoane din Romania sunt atrase de pedalat, iar statisticile sustin acest lucru. Vanzarile de biciclete inregistrate in ultimii ani au inregistrat o crestere rapida, datorita comoditatii acestui mijloc de transport, dar si a altor avantaje pe care le aduce.

Despre jandarmi, gaze si sobolani - Primul Stand-up Comedy despre protestul din 10 august, pe locul 3 in Trending, pe Youtube (VIDEO)

Ramanii ii iau la misto pe jandarmi, dupa ce oamenii legii au dat explicatii halucinante despre interventia din Piata Victoriei. Primul clip stand-up comedy despre protestul din 10 august, din Capitala, a.

Catalin Radulescu, DENUNTAT dupa declaratiile despre protestul din 10 august: TREBUIE sa raspunda

O plangere penala ampotriva deputatului PSD Catalin Radulescu a fost facuta la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie dupa declaratiile despre protestul din 10 august, de catre.

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania.

The Guardian: Se cere interventia Uniunii Europene dupa violentele de la protestele din Romania

Autoritatilor europene li se cere sa intervina pentru apararea statului de drept din Romania dupa incidentele violente de la protestul de pe 10 august, informeaza The Guardian. intr-un articol publicat la o.

The Guardian: Uniunea Europeana, chemata sa intervina dupa protestele violente din Romania

The Guardian a scris, intr-un articol dedicat protestelor din Romania, ca autoritatile europene se confrunta cu apeluri sa intervina pentru apararea statului de drept, dupa ce peste 400 de protestatari au fost raniti in manifestatiile masive impotriva.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )