Libnet.ro
UNICEF

14:45

CNAIR impune restrictii de circulatie pentru camioanele de peste 7,5 tone din cauza caniculei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNAIR impune restrictii de circulatie pentru camioanele de peste 7,5 tone din cauza caniculei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a precizat ca, din cauza caniculei, va impune restrictii de circulatie astazi, in intervalul orar 12:00 - 20:00, pentru camioanele de peste 7,5 tone, pe drumurile nationale si autostrazile care tranziteaza 15 judete din vestul tarii, potrivit unui comunicat de presa al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

CNAIR impune restrictii de circulatie din cauza caniculei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat miercuri ca, din cauza caniculei, va impune restrictii de circulatie in 2 august, in intervalul orar 12:00 20:00,.

Anunt important pentru soferi! CNAIR ar putea impune restrictii de circulatie in zilele caniculare

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta ca este posibil ca miercuri si joi sa introduca restrictii de circulatie pentru autovehiculele cu o masa autorizata mai mare de 7,5 tone, ca.

Restrictii de circulatie in 15 judete pentru autovehiculele de peste 7,5 tone, din cauza caniculei

Miercuri, in intervalul orar 12:00 - 20:00, pe drumurile nationale si autostrazile care tranziteaza 15 de judete din vestul tarii vor fi instituite restrictii de circulatie pentru autovehiculele cu o masa autorizata mai mare de 7,5 tone, informeaza un comunicat al companiei nationale de drumuri.

Restrictii de circulatie pentru vehiculele grele pe ruta Bucuresti-Constanta

Pana la 31 august, traficul rutier este restrictionat pe mai multe tronsoare de drum, pe traseul Bucuresti-Constanta. Este vorba despre circulatia vehiculelor grele, altele decat cele destinate transportului de persoane.

Guvernul britanic a anuntat care va fi termenul limita privind libera circulatie pentru cetatenii europeni in Marea Britanie

Libera circulatie a cetatenilor intre statele din blocul comunitar si Marea Britanie se va incheia in martie 2019, imediat cu finalizarea procedurii de Brexit, a anuntat un purtator de cuvant al Guvernului britanic.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )