Libnet.ro
UNICEF

15:30

CNAIR impune restrictii de circulatie din cauza caniculei

Antena3 Antena3,
CNAIR impune restrictii de circulatie din cauza caniculei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat miercuri ca, din cauza caniculei, va impune restrictii de circulatie in 2 august, in intervalul orar 12:00 20:00,. continuă pe Antena3

CNAIR impune restrictii de circulatie pentru camioanele de peste 7,5 tone din cauza caniculei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a precizat ca, din cauza caniculei, va impune restrictii de circulatie astazi, in intervalul orar 12:00 - 20:00, pentru camioanele de peste 7,5 tone, pe drumurile nationale si autostrazile care tranziteaza 15 judete din vestul tarii, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Masuri extreme luate de CNAIR, din cauza caniculei. Au fost impuse restrictii de calatorie in 15 judete

Au fost anuntate restrictii de calatorie, miercuri, in 15 judete din vestul tarii, din cauza caniculei, anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Intarzieri de peste doua ore la unele trenuri care sosesc in Gara de Nord, din cauza caniculei

Trenurile care sosesc in Gara de Nord din Bucuresti inregistreaza intarzieri chiar si de peste doua ore intrucat, din cauza temperaturilor ridicate, viteza garniturilor s-a redus cu 20-30 km/h fata de viteza normala de circulatie, anunta News. ro. Cele mai mari intarziere le-au acumulat, miercuri seara, trenurile care vin de la Urziceni si Baia Mare.

Restrictii de circulatie in 15 judete pentru autovehiculele de peste 7,5 tone, din cauza caniculei

Miercuri, in intervalul orar 12:00 - 20:00, pe drumurile nationale si autostrazile care tranziteaza 15 de judete din vestul tarii vor fi instituite restrictii de circulatie pentru autovehiculele cu o masa autorizata mai mare de 7,5 tone, informeaza un comunicat al companiei nationale de drumuri.

intarzieri chiar si de peste doua ore ale trenurilor care sosesc in Gara de Nord, din cauza caniculei

Intarzieri chiar si de peste doua ore inregistreaza trenurile care sosesc in Gara de Nord din Bucuresti, intrucat, din cauza temperaturilor ridicate, viteza garniturilor s-a redus cu 20-30 km/h fata de viteza normala de circulatie. Cele mai mari intarziere le-au acumulat, miercuri seara, trenurile care vin de la Urziceni si Baia Mare.

Anunt important pentru soferi! CNAIR ar putea impune restrictii de circulatie in zilele caniculare

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta ca este posibil ca miercuri si joi sa introduca restrictii de circulatie pentru autovehiculele cu o masa autorizata mai mare de 7,5 tone, ca.

Restrictii din cauza caniculei.Traficul masinilor de mare tonaj a fost restrictionat in Dolj

Temperaturile ridicate le-au dat programul peste cap soferilor de TIR. Circulatia intre orele 12. 00 a fost interzisa in Dolj din cauza caniculei.

Restrictii de circulatie pe A2 Bucuresti - Constanta, din cauza unui accident rutier

Traficul rutier pe A2 Bucuresti - Constanta este restrictionat marti dimineata se circula pe banda de urgenta), la kilometrul 139, pe sensul catre litoral, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, anunta Centrul Infotrafic.

O cursa Ryanair a fost intoarsa pe aeroportul Otopeni, din cauza unor defectiuni tehnice. Aeronava isi va relua zborul la ora 17.20

O cursa Ryanair care decolase de la Bucuresti cu directia Milano s-a intors pe aeroportul Otopeni, la doar 25 de minute dupa ce si-a luat zborul, din cauza unor problem tehnice.

O cursa Ryanair a fost intoarsa pe aeroportul Otopeni, din cauza unor defectiuni tehnice

O cursa Ryanair care decolase de la Bucuresti cu directia Milano s-a intors pe aeroportul Otopeni, la doar 25 de minute dupa ce si-a luat zborul, din cauza unor problem tehnice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )