Libnet.ro
UNICEF

15:00

CNAIR mai da o lovitura. Un lot din Autostrada Transilvania, inaugurat dupa patru ani

Antena3 Antena3,
CNAIR mai da o lovitura. Un lot din Autostrada Transilvania, inaugurat dupa patru ani

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a deschis circulatia, miercuri, pe 13,7 kilometri din Autostrada Transilvania, dupa ce au fost receptionate lucrarile pe lotul Ogra Iernut,. continuă pe Antena3

CNAIR ar putea deschide astazi circulatia pe inca 14 kilometri din autostrada A3, pe loturile Ogra-Iernut si Ungheni-Iernut

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) ar putea deschide miercuri, 12 decembrie, circulatia pe inca 14 kilometri din autostrada A3, pe loturile Ogra-Iernut si Ungheni-Iernut, dupa ce, marti si miercuri, a receptionat.

CNAIR a deschis astazi circulatia pe inca 14 kilometri din autostrada A3, pe loturile Ogra-Iernut si Ungheni-Iernut

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a deschis miercuri, 12 decembrie, circulatia pe 14 kilometri din autostrada A3, pe loturile Ogra-Iernut si Ungheni-Iernut, dupa ce, marti si miercuri, a receptionat lucrarile.

VIDEO India se pregateste pentru una dintre cele mai scumpe nunti din lume

India se pregateste pentru una dintre cele mai scumpe nunti din lume. Pe 12 decembrie, cel mai bogat om din Asia, urmeaza sa-i dea m fiicei sale Isha, fiului miliardarului Ajay Piramal, Anand, scrie time. com.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 DECEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand o crestere de 1,11%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 3 - 10 decembrie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar BET-FI, care a suferit o retragere de 1,29%, in aceeasi perioada de raportare.

Cele mai ciudate inventii din toate timpurile care poate ar fi revolutionat omenirea

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, spunea Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa dea dreptate vorbelor rostite. Imaginatia oamenilor n-are limite, dar oricat de creativ ai fi, unele dintre inventiile pe care le vei vedea mai jos te vor uimi, cu [] .

Curs valutar. Aurul, la cel mai mare nivel din ultimele cinci luni si jumatate

BNRa anuntat, luni, un curs de referinta de 4,6495 lei/euro, in crestere cu 0,03% fata de pragul atins vineri. Aurul a urcat la cel mai mare nivel din ultimele cinci luni si jumatate, iar lira sterlina a .

Surpriza pentru romanii cu credite in lei: Robor la trei luni a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,04%, cel mai mic nivel din ultimele cinci luni si jumatate, potrivit datelor.

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni.

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni, pentru care exista date disponibile.

FOTO VIDEO Soferii pot circula de azi pe 13,7 noi kilometri de autostrada. Ce pericole ii pasc pe noul tronson

Autoritatile au inaugurat miercuri inca 13,7 kilometri din Autostrada Transilvania, dupa ce lucrarile au fost receptionate. ONG-urile avertizeaza insa ca exista pericole pentru soferi din cauza unui giratoriu amplasat aproape de o bariera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )