Libnet.ro
UNICEF

13:45

CNAS opreste din nou cardul de sanatate

Antena3 Antena3,
CNAS opreste din nou cardul de sanatate

Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate va fi oprita, marti seara, in intervalul orar 19,00 - 24,00, pentru lucrari de consolidare si optimizare a functionalitatilor, anunta CNAS. Platforma. continuă pe Antena3

Victor Ponta, din nou presedinte de partid. Ce spune despre candidatura la Cotroceni

Fostul premier Victor Ponta a admis, luni seara, ca isi va asuma presedintia Partidului Pro Romania, insa a precizat ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2019. El si-a manifestat, intr-o.

CFR Calatori introduce din nou trenurile catre Grecia si Turcia. De cand vor fi disponibile

CFR Calatori va reintroduce, din iunie, trenurile catre Salonic si Istanbul, garnituri care vor circula pana in octombrie. Pasagerii vor avea legaturi directe de la Bucuresti catre Salonic,.

Gyor, din nou regina Europei - Vardar a ratat incredibil la ultima faza din prelungiri (27-26)

Papp Laszlo Sportarena din Budapesta a gazduit o finala memorabila, Gyor si Vardar avand nevoie de prelungiri pentru a fi departajate. Unguroaicele s-au impus cu 27-26, Vardar ratand loviturile de departajare la ultima faza. Este al patrulea trofeu de Liga Campionilor la handbal feminin cucerit de Gyor, toate fiind obtinute cu Ambros Martin pe banca selectionerul nationalei Romaniei).

Pomohaci A LOVIT DIN NOU: Unde a fost surprins fostul preot. L-am gasit in timp ce

Recent, cantaretul Cristian Pomohaci, care a fost exclus din randul clericilor, a fost surprins intr-o ipostaza uluitoare. Mai exact, in urma cu cateva zile, fostul preot a fost fotografiat pe Aeroportul din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )