Libnet.ro
UNICEF

23:15

Pomohaci A LOVIT DIN NOU: Unde a fost surprins fostul preot. L-am gasit in timp ce

B1 B1,
Pomohaci A LOVIT DIN NOU: Unde a fost surprins fostul preot. L-am gasit in timp ce

Recent, cantaretul Cristian Pomohaci, care a fost exclus din randul clericilor, a fost surprins intr-o ipostaza uluitoare. Mai exact, in urma cu cateva zile, fostul preot a fost fotografiat pe Aeroportul din. continuă pe B1

Cristian Pomohaci a parasit Romania. Unde a fost surprins fostul preot

Cristian Pomohaci a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor. Recent, fostul preot, care a fost exclus din randul clericilor, a fost surprins intr-o ipostaza uluitoare. in urma cu cateva zile,acesta a.

Irinel Columbeanu se insoara din nou?! Ea este noua iubita a milionarului! E tanara, bruneta si .... (FOTO)

Dupa ce Irinel Columbeanu si Monica Gabor au divortat, la cinci ani de la nunta, acesta nu a mai prezentat nici o femeie ca fiind iubita sa oficiala, insa recent a fost surprins cu o tanarabruneta la o.

Subiectele zilei: Am fost la liceul din Videle unde a predat Viorica Dancila, ca sa aflu cum era inainte de Dragnea; Studii clasificate. Fenomenul migratiei are efecte destabilizatoare asupra Romanie; De ce au fost achitati Ponta si Sova: o combinatie de

Comentariu: Cu Macron, UE mai are inca sanse Presedintele francez Emmanuel Macron a cerut la Aachen, unde a primit premiul Carol cel Mare, grabirea reformarii UE. Nu mai avem timp de pierdut. De ce ajung pradatori sexuali in politie Cazurile scandaloase a doi politisti suspectati de pornografie infantila aduc din nou in atentia opiniei publice faptul ca testarile psihologice in sistemul care ar trebui sa vegheze la.

Udrea: Am plans cand a fost condamnat fostul premier Adrian Nastase. Nu sunt sigura ca voi fi condamnata

Fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, a sustinut, joi seara, la Antena 3, ca a plans atunci cand a fost condamnat fostul premier Adrian Nastase. Elena Udrea se afla in Costa Rica in asteptarea sentintei definitive din dosarul Gala Bute. in prima instanta a fost condamnata la 6 ani de inchisoare cu executare.

Amazon a inaugurat centrul de dezvoltare din Bucuresti, unde vor fi create 650 de locuri de munca

Amazon a inaugurat miercuri centrul de dezvoltare din Bucuresti unde acum lucreaza 50 de oameni si se vor adauga 650. La Bucuresti sunt dezvoltate solutii pentru divizia de cloud si pentru asistentul vocal Alexa. Amazon este prezenta din 2005 in Romania, unde are un centru si la Iasi, unde lucreaza 1. 000 de oameni. Compania spune ca a investit aproape 100 de milioane euro in Romania, de cand este prezenta.

America este respectata din nou

Donald Trump a afirmat, in timpului unui discurs tinut in Elkhart, Indiana, ca America este respectata din nou si a promis sa ajunga la pace cu Coreea de Nord, scrie The Independent.

PNL ataca din nou la CCR legea prin care sumele cheltuile ilegal n campanii nu vor mai fi confiscate: O sfidare a CCR

Liberalii au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala, din nou, legea despre care acestia spun ca permite finantarea fara limita a campaniilor electorale. PSD a calcat in picioare deciziile CCR pentru a putea cheltui, in mod nelegal si fara limita, bani in viitoarele campanii electorale, a declarat deputatul PNL Gabriel Andronache.

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, din nou in fata magistratilor

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a ajuns miercuri, din nou in fata magistratilor, informeaza Stiripesurse. ro. Valcov este judecat in doua dosare de coruptie. Amintim ca in luna.

Litoralul romanesc si Delta Dunarii - din nou, in atentia touroperatorilor rusi

Litoralul romanesc si Delta Dunarii vor fi, din nou, in atentia touroperatorilor rusi, dupa o absenta de 27 de ani de pe piata, potrivit Corinei Martin, presedintele Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania FAPT), citata de Agerpres.

Adrian Mutu si Alexandra Dinu se judeca din nou. Pentru ce i-a intentat proces fostul fotbalist primei sale sotii

Adrian Mutu si Alexandra Dinu nu au ingropat securea razboiului nici la 15 ani dupa ce au divortat. Fostul mare fotbalist tocmai i-a intentat proces primei sale sotii. Initial, prima sotie a lui Mutu a fost.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2286 seconds )