Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNCD s-a autosezisat dupa ce Gabriela Firea a declarat ca Orban statea in biroul de viceprimar care era ca un bar de negri

Adevărul Adevărul,
CNCD s-a autosezisat dupa ce Gabriela Firea a declarat ca Orban statea in biroul de viceprimar care era ca un bar de negri

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosezisat dupa ce Gabriela Firea a declarat, duminica, intr-o interventie televizata, ca Ludovic Orban statea in biroul de viceprimar care era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari, numai cu persoane pestilentiale, scrie g4media. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea il acuza pe Orban ca ar fi superficial si ca nu stie ce atributii are Guvernul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca premierul Ludovic Orban se face vinovat de superfici.

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban, dupa ce a anuntat ca isi doreste un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simtit atacata, asa ca a raspuns in consecinta. Ludovic Orban a anuntat ca-si doreste un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reactionat actualul primal al Bucurestiului la cele auzite? Firea ataca! Orban vrea sa puna mana pe functia de edil al Capitalei Gabriela Firea vrea sa-si mentina functia de care .

GABRIELA FIREA II RASPUNDE LUI ORBAN: Tevile RADET nu se repara nici cu whisky, nici cantandu-le la mandolina

ACTUALIZARE - Gabriela Firea anunta ca vrea sa candideze pentru un nou mandat la Primarie din partea PSD.

Gabriela Firea, declaratie controversata: Biroul lui Orban era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari

Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat, duminica, o serie de atacuri la adresa premierului Ludovic Orban, despre care a spus ca nu s-a schimbat deloc fata de vremea cand era viceprimar, transmite Digi 24.

Orban, despre Gabriela Firea: Cine seamana vant culege furtuna. Rezultatele mandatului sunt aproape zero

Premierul Ludovic Orban a criticat-o duminica pe primarul Capitalei Gabriela Firea, afirmand ca cine seamana vant culege furtuna si ca rezultatele mandatului acesteia sunt aproape 0.

Gabriela Firea, replica dupa criticile lui Klaus Iohannis: Sa candideze dumnealui la Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, il invita pe presedintele Klaus Iohannis sa candideze la Primaria Capitalei, ca sa arate cum trebuie sa arate orasul. Reactia lui Firea vine dupa ce presedintele a declarat ca Bucurestiul nu este un oras bine pus la punct.

Gabriela Firea face un anunt major. Cand incep lucrarile la Spitalul Metropolitan din Capitala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca demararea lucrarilor propriu-zise la Spitalul Metropolitan va avea loc in martie 2020 si a afirmat ca in prima sedinta a CGMB vor fi supusi aprobarii indicatorii tehnico-economici.

Gabriela Firea amna aplicarea vinietei Oxigen pna n martie

Primaria Capitalei va incepe aplicarea vinietei Oxigen din luna martie, lunile ianuarie si februarie fiind pentru informarea cetatenilor si constientizare, a declarat primarul Gabriela Firea, luni, in cadrul unui comandament pentru fluidizarea traficului. Cu alte cuvinte, primarul general a decis amanarea datei de la care se va percepe taxa.

Primarul general Gabriela Firea amana aplicarea vinietei Oxigen pana in martie 2020

Primaria Capitalei va incepe aplicarea vinietei Oxigen din luna martie, lunile ianuarie si februarie fiind pentru informarea cetatenilor si constientizare, a declarat primarul Gabriela Firea, luni, in cadrul unui comandament pentru fluidizarea.

Gabriela Firea, intrebata daca va candida la functia de presedinte al PSD. Raspunsul primarului Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca va candida la sefia Organizatiei Bucuresti a PSD, dar nu si la functia de presedinte al partidului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )