Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul general Gabriela Firea amana aplicarea vinietei Oxigen pana in martie 2020

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primarul general Gabriela Firea amana aplicarea vinietei Oxigen pana in martie 2020

Primaria Capitalei va incepe aplicarea vinietei Oxigen din luna martie, lunile ianuarie si februarie fiind pentru informarea cetatenilor si constientizare, a declarat primarul Gabriela Firea, luni, in cadrul unui comandament pentru fluidizarea. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea amana aplicarea vinietei Oxigen. De cand se plateste TAXA

Gabriela Firea amana aplicarea vinietei Oxigen. Primaria Capitalei a decis inceperea aplicarii taxei din luna martie, nu de la 1 ianuarie asa cum spusese pana acum. Proiectul, avizat in 24 octombrie de.

Gabriela Firea amna aplicarea vinietei Oxigen pna n martie

Primaria Capitalei va incepe aplicarea vinietei Oxigen din luna martie, lunile ianuarie si februarie fiind pentru informarea cetatenilor si constientizare, a declarat primarul Gabriela Firea, luni, in cadrul unui comandament pentru fluidizarea traficului. Cu alte cuvinte, primarul general a decis amanarea datei de la care se va percepe taxa.

Gabriela Firea: Aplicarea propriu-zisa a vinietei Oxigen, din martie 2020

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca aplicarea propriu-zisa a vinietei Oxigen va incepe din martie 2020.

Gabriela Firea despre achizitia tramvaielor turcesti: Este ilegal sa intervin in rezultatul achizitiei publice pentru cele 100 de tramvaie, asa cum mi se solicita public

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat vineri ca este ilegal sa intervina in rezultatul achizitiei publice pentru cele 100 de tramvaie. Aceasta spune ca procedura de atribuire a contractului de achizitie nu este finalizata, fiind in analiza CNSC, institutie abilitata sa solutioneze contestatia formulata. Declaratia vine dupa ce in spatiul public a aparut solicitarea de reanalizare a rezultatului achizitiei publice.

USR a pierdut procesul intentat primarului Gabriela Firea pentru afirmatii calomnioase

Uniunea Salvati Romania a pierdut definitiv procesul pe care i l-a intentat primarului general, Gabriela Firea, pentru afirmatiile facute in iunie 2017, dupa ce un grup de cetateni a vrut sa participe la sedinta Consiliului General, nu li s-a permis, si a iesit o imbranceala cu politistii locali si cativa consilieri USR. Gabriela Firea declara dupa eveniment ca USR si cele trei ONG-uri care au intrat in conflict cu politia locala sunt entitati fasciste sau cu apucaturi fasciste si nu exclude ca cei implicati sa fi vrut linsarea ei.

Gabriela Firea il acuza pe Orban ca ar fi superficial si ca nu stie ce atributii are Guvernul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca premierul Ludovic Orban se face vinovat de superfici.

Gabriela Firea, declaratie controversata: Biroul lui Orban era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari

Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat, duminica, o serie de atacuri la adresa premierului Ludovic Orban, despre care a spus ca nu s-a schimbat deloc fata de vremea cand era viceprimar, transmite Digi 24.

Orban, despre Gabriela Firea: Cine seamana vant culege furtuna. Rezultatele mandatului sunt aproape zero

Premierul Ludovic Orban a criticat-o duminica pe primarul Capitalei Gabriela Firea, afirmand ca cine seamana vant culege furtuna si ca rezultatele mandatului acesteia sunt aproape 0.

USR a pierdut definitiv procesul intentat primarului Gabriela Firea pentru afirmatii calomnioase

USR a pierdut procesul intentat primarului general Gabriela Firea. Procesul a fost intentat in 2017 de catre Roxana-Sanda Wring, Ana-Maria Ciceala, Alexandru Valeriu Gadiuta si Uniunea Salvati Romania, care.

Gabriela Firea, replica dupa criticile lui Klaus Iohannis: Sa candideze dumnealui la Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, il invita pe presedintele Klaus Iohannis sa candideze la Primaria Capitalei, ca sa arate cum trebuie sa arate orasul. Reactia lui Firea vine dupa ce presedintele a declarat ca Bucurestiul nu este un oras bine pus la punct.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )