Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNS Cartel ALFA propune masuri pentru lucratori si companii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNS Cartel ALFA propune masuri pentru lucratori si companii

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA ii cere premierului Ludovic Orban luarea unei serii de masuri atat pentru lucratori si companii dar si in ceea ce priveste sectorul agricol si rectificarea bugetara, tinand cont ca guvernul nu a convocat inainte de declararea starii de urgenta Consiliul National Tripartit pentru Dialog Social, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Cartel Alfa: Somajul tehnic pentru bugetari va provoca o comprimare a cererii interne, distrugatoare pentru economie

Intentia Guvernului de a trimite jumatate dintre angajatii sistemului public in somaj tehnic va determina o comprimare a cererii interne care va fi distrugatoare pentru relansarea economica, a declarat presedintele Confederatiei Nationale Sindicale.

Germania elaboreaza o serie de masuri pentru renuntarea treptata la interdictii dupa 19 aprilie

Germania elaboreaza o lista de masuri - printre care obligativitatea purtarii mastilor sanitare in locuri publice, limitarea adunarilor si accelerarea anchetelor epidemiologice - a caror punere in practica ar urma, potrivit autoritatilor de la Berlin,.

AGENTIILE DE PRESA: Germania elaboreaza o serie de masuri pentru renuntarea treptata la interdictii dupa 19 aprilie

Germania elaboreaza o lista de masuri - printre care obligativitatea purtarii mastilor sanitare in locuri publice, limitarea adunarilor si accelerarea anchetelor epidemiologice - a caror punere in practica ar urma, potrivit autoritatilor de la Berlin, sa permita renuntarea treptata, incepand cu 19 aprilie, la interdictiile de circulatie impuse pentru limitarea raspandirii epidemiei COVID-19, transmite Reuters luni.

Asociatia bancara din Portugalia cere masuri pentru evitarea cresterii nivelului creditelor neperformante

Asociatia bancara din Portugalia a cerut Guvernului si Uniunii Europene sa stimuleze economia, pentru a preveni o crestere masiva a creditelor neperformante, ca rezultat al pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )