Libnet.ro
UNICEF

06:00

CNSP modifica in crestere cursul leu/euro pentru 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNSP modifica in crestere cursul leu/euro pentru 2019

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza mentine la 5,5% estimarea de crestere a economiei romanesti pentru acest an si la 2,8% pe cea privind inflatia la sfarsitul lui 2019, insa modifica in crestere, la 4,67 lei/euro de la 4,62 lei/euro, prognoza privind cursul de schimb, in varianta de iarna a Proiectiei Principalilor Indicatori Macroeconomici 2018 - 2022. continuă pe Ziarul Bursa

PSD: Inteligenta artificiala loveste in cursul leu-euro. Ce face BNR?

Ce face BNR care are obligatia sa supravegheze sistemul bancar si sa asigure stabilitatea cursului de schimb?, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD, dupa ce euro a depasit pragul de 4,7 lei.

Fonduri europene 2019: S-a anuntat cnd se deschid cei 200 milioane Euro pentru irigatii. Ghdul oficial

Statul a anuntat, in sfarsit, data la care spune ca va deschide linia de fonduri europene in valoare totala de 200 de milioane de euro pentru fermierii grupati in organizatii de utilizatori de apa in agricultura, care vor sa investeasca in instalatii de irigatii. Aceasta este a doua oara cand autoritatile anunta deschiderea liniei de finantare pe anul 2019, dupa ce au amanat sesiunea o data.

Fonduri europene 2019: S-a anuntat cnd se deschid cei 200 milioane Euro pentru irigatii. Ghidul oficial

Statul a anuntat, in sfarsit, data la care spune ca va deschide linia de fonduri europene in valoare totala de 200 de milioane de euro pentru fermierii grupati in organizatii de utilizatori de apa in agricultura, care vor sa investeasca in instalatii de irigatii. Aceasta este a doua oara cand autoritatile anunta deschiderea liniei de finantare pe anul 2019, dupa ce au amanat sesiunea o data.

Ghid fonduri europene 2019: Cte 100.000 Euro pentru PFA si firme mici, n afaceri cu fructe

Statul a publicat luni Ghidul solicitantului pentru fondurile europene cu valori maxime de cate 100. 000 de euro - 1,05 milioane de euro, pentru antreprenorii care fac afaceri de diferite dimensiuni, in productie si procesare de fructe.

Trei mari retaileri si patru furnizori au fost amendati cu 18,8 milioane de euro pentru fixarea preturilor n cadrul unor promotii

Consiliul Concurentei a amendat trei mari retaileri si patru furnizori ai acestora cu 87. 336 lei aproximativ 18,8 milioane de euro) pentru fixarea preturilor de revanzare de raft) in cadrul promotiilor desfasurate de retaileri, a anuntat joi autoritatea. Unul dintre retaileri si-a recunoscut fapta si a beneficiat de reducerea amenzii. Vezi in articol ce firme au fost amendate.

Leandro Paredes, noul jucator al lui PSG - Campioana Frantei a platit 45 de milioane de euro pentru mijlocasul argentinian

Paris Saint-Germain a anuntat, marti, transferul mijlocasului argentinian Leandro Daniel Paredes. Venit de la Zenit Sankt Petersburg, Paredes a semnat un contract valabil patru ani si jumatate, pana la 30 iunie 2023. Potrivit L'Equipe, campioana Frantei a platit 45 de milioane de euro pentru jucatorul in varsta de 24 de ani.

FRF are Cod de Etica: Se stabileste un plafon maxim de 250 de euro pentru orice cadou pe care l poate primi un oficial

In cadrul sedintei de Comitet Executiv al FRF de luni au fost aprobate documente importante pentru integritatea si desfasurarea activitatii fotbalistice conform celor mai bune practici la nivel european. Astfel, FRF a aprobat un Cod de Etica prin care se stabileste un plafon maxim de 250 de euro pentru orice cadou pe care il poate primi un oficial.

Comisia de Prognoza isi pastreaza optimismul pentru 2019: Crestere economica de 5,5%, euro de 4,67 lei si salariu mediu net de 3.085 lei

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP) isi pastreaza optimismul pentru anul 2019 si estimeaza ca Romania va avea o crestere economica de 5,5%, un salariu mediu net de 3. 085 lei, iar euro va creste abia la 4,67 lei.

PENTRU 2019: Autoritatile germane au revizuit semnificativ prognoza de crestere

Ministerul german al Economiei si-a revizuit, astazi, prognoza de crestere pentru acest an pana la 1%, de la 1,8%.

Scandal urias privind impartirea banilor pentru 2019

Bugetul pentru acest an ar putea fi pus in sfarsit in dezbatere publica pe site-ul Ministerului de Finante, in cursul zilei. Potrivit unor surse, sedinta extraordinara in care bugetul sa fie adoptat ar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )