Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fonduri europene 2019: S-a anuntat cnd se deschid cei 200 milioane Euro pentru irigatii. Ghdul oficial

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene 2019: S-a anuntat cnd se deschid cei 200 milioane Euro pentru irigatii. Ghdul oficial

Statul a anuntat, in sfarsit, data la care spune ca va deschide linia de fonduri europene in valoare totala de 200 de milioane de euro pentru fermierii grupati in organizatii de utilizatori de apa in agricultura, care vor sa investeasca in instalatii de irigatii. Aceasta este a doua oara cand autoritatile anunta deschiderea liniei de finantare pe anul 2019, dupa ce au amanat sesiunea o data. continuă pe Hotnews

Fonduri europene 2019: S-a anuntat cnd se deschid cei 200 milioane Euro pentru irigatii. Ghidul oficial

Statul a anuntat, in sfarsit, data la care spune ca va deschide linia de fonduri europene in valoare totala de 200 de milioane de euro pentru fermierii grupati in organizatii de utilizatori de apa in agricultura, care vor sa investeasca in instalatii de irigatii. Aceasta este a doua oara cand autoritatile anunta deschiderea liniei de finantare pe anul 2019, dupa ce au amanat sesiunea o data.

Ghid fonduri europene 2019: Cte 100.000 Euro pentru PFA si firme mici, n afaceri cu fructe

Statul a publicat luni Ghidul solicitantului pentru fondurile europene cu valori maxime de cate 100. 000 de euro - 1,05 milioane de euro, pentru antreprenorii care fac afaceri de diferite dimensiuni, in productie si procesare de fructe.

La Cluj va fi construit un centru integrat de transplant, unic in tara, cu bani de la CJ si cu fonduri europene

Consiliul Judetean CJ) Cluj si cateva spitale judetene au decis sa construiasca, din resurse proprii si din fonduri europene, un centru integrat de transplant, unic in Romania si printre putinele din Europa.

Primarul din Oradea, despre taxele pe lacomie impuse de Guvern: O masura tembela care blocheaza licitatii pe fonduri europene

Primarul Oradei, Ilie Bolojan, a acuzat Guvernul Romaniei ca a creat un blocaj in licitarea lucrarilor pe fonduri nerambursabile dupa ce, prin Ordonanta de Urgenta 114/2018, verificarile licitatiilor pentru proiectele europene au fost transferate de la ANAP la autoritatile de management din fiecare minister, care n-au fost pregatite pentru aceste atributii.

Armand: TelDrum a primit un contract de 10 milioane de lei de la CJ Teleorman. Firma este in isolventa si acuzata de frauda cu fonduri europene

Clotilde Armand, consilier local USR la Primaria Sectorului 1, semnaleaza faptul ca Tel Drum, firma aflata in stare de insolventa si trimisa in judecata pentru fraude cu bani europeni, a castigat o noua licitatie de 10 milioane de lei de la Consiliul Judetean Teleorman.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )