Libnet.ro
UNICEF

17:30

Coada de 12 kilometri la granita intre Bulgaria si Grecia. MAE anunta crearea unui flux separat pentru masinile din UE

B1 B1,
Coada de 12 kilometri la granita intre Bulgaria si Grecia. MAE anunta crearea unui flux separat pentru masinile din UE

Ministerul de Externe anunta ca, in acest moment, o coada de aproximativ 12 kilometri s-a format la Kulata Promachonas, punctul de frontiera dintre Bulgaria si Grecia, timpul de asteptare fiind de circa. continuă pe B1

UPDATE Cozi care se intind pe kilometri intregi la granita intre Bulgaria si Grecia. Durata de asteptare e de cateva ore

O coada care pe parcursul zilei de sambata s-a intins pana la 12 kilometri s-a format la granita intre Bulgaria si Grecia. Timpii de asteptare au fost de pana la sase ore. Cele mai recente informatii transmise pe seara de catre MAe e ca timpul de asteptare s-a redus la trei or esi cozile sunt pe circa 3 km. Tot ce trebuie sa stii daca vrei sa mergi in Grecia: 7 intrebari si raspunsuri concreteGrecia: Ce se intampla daca esti infectat cu coronavirusul in concediu?.

Avertisment de la MAE: Coada de 12 kilometri la granita intre Bulgaria si Grecia. Oamenii asteapta si sase ore

Cei care vor sa plece in vacanta trebuie sa se inarmeze si cu multa rabdare. Si asta pentru ca au de asteptat chiar si sase ore la granita dintre Bulgaria si Grecia. S-a format o coada de 12 kilometri, transmite MAE, precizand ca exista un flux de acces pentru masinile inmatriculate in statele membre UE.

Coada de 3 kilometri la granita intre Bulgaria si Grecia. MAE: Sunt operationale doua benzi pentru masinile din UE

UPDATE, 4 iulie, ora 20. 00: Ministerul de Externe a transmis ca, in acest moment, coloana de masini de la punctul de frontiera Kulata Promachonas are aproximativ trei kilometri, iar timpul de asteptare e de.

Turistii romani asteapta cu orele sa intre in Grecia: Am ramas stupefiati. Nici macar nu s-au uitat la acte, pur si simplu ne-au tinut ca pe prosti (VIDEO)

Au aparut primele probleme pentru romanii care vor sa ajunga in Grecia. Sunt cozi kilometrice la vama Kulata, singurul punct de frontiera care a mai ramas deschis intre Bulgaria si Grecia. Autoritatile elene.

PENTRU ROMANII CARE CALATORESC IN GRECIA MAE recomanda completarea unui formular online cerut de eleni

Ministerul Afacerilor Externe MAE) recomanda romanilor care calatoresc in Grecia sa completeze online, anterior calatoriei, formularul online solicitat de autoritatile elene, conform Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )